Jump to content

bombastyk

Members
  • Мнения

    31
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно bombastyk

  • Рожден ден 22.02.1974

Друго

  • Kaра
    Audi A4 2.5 TDI

Персонална информация

  • Пол
    Male

bombastyk's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. bombastyk

    Промоция Лукойл

    Влезте в сайта на Еко и си поръчайте карти. Картите са с 0.05 ст. отстъпка, а през събота и неделя 25% по-голяма.
  2. bombastyk

    A4 25.tdi avant quattro

    Ти пък 2 месеца ли чакаш?!?!
  3. От 00:00ч. Дизел с още 0.04 ст. нагоре. Цената за барел пада, но при нас цената се вдига.
  4. Еййй, жив да си!!! Радиаторчето ми е запушено и при студени дни духа леко топло. След поста ти пробвах номера с (ekon) бутона и останах приятно изненадан. Парното започна да духа топло след 1-2 мин.
  5. И аз да се включа с новата придобивка на дъщеря ми. От малка трябва да знае марката На заден план е моето "бижу".
  6. Аз имах същия проблем с паленето. Сложих си клапанче и пак трудно си палеше. При мен проблема се оказа от подгряващите свещи.
  7. Колега Pav3l от къде извади тази температура бре???
  8. За да няма отговори сигурно е имало такава тема, но аз не я открих. Да кажа от какво е станал проблема и как се отстрани. 1. Жена ми при слаб акумулатор се опитва да пали и скапва акумулатора и от там натрупва куп грешки и не распознава ключа. 2. Позвъняване на Vladi_di той ме препрати към точния човек (който идва на място) 3. Проверка с Vag-com и синхронизация на двата ключа. 4. Закопуване на нов акумулатор по-силен. Колата беше с 55 А/ч луда работа. Всичко ми излезна 260лв.
  9. И при мен излезе проблем. Със синхронизацията се справям, но продължава да свети (кола с ключ) и не иска да пали. Дали е само от акумулатора или ми трябва комп. с vag-com?
  10. Лошото е, че в тази криза на всички им трябват парички и от там идва изкускуствено товарене на цените.
  11. bombastyk

    A4 25.tdi avant quattro

    И аз си взех преди месец този модел и ми се върза толкова, но без препорачителното обслужване. Когато я взех не бях чел достатъчно ( даже изобщо) за този модел, но се надявам да съм от малкото късметлии с този мотор .
  12. И аз да споделя нещо. От скоро съм в този форум и предимно търся отговори на моите си въпроси. Според мен работата и действията на даден МОД трябва да се дискутира 1-во в отделна тема(служебна) и после, ако е необходимо да излиза в публичното пространство. Все пак този потребител си е заслужил титлата МОД с положителни действия и адекватна работа в този форум. Мисля, че проблема е в "кухнята" и трябва да се реши там.
  13. Много правилно си разбрал. Линковете се раздаваха( в буквалния смисъл) . Аз лично имам всички по- фешЪн линкове, но ги даван само на хора за които съм сигурен, че няма да издънят положението. От скоро съм този форум и не познавам повечето от Вас, така че......
  14. Точно това имах предвид. За да останат по-дълго време стиймовете трябва да се внимава и да се дават само на лични. П.П. JVV гледам си и в другия форум и знаеш точно за какво говоря.
×
×
  • Create New...