Jump to content

Alexander Boichev

Members
  • Мнения

    278
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Alexander Boichev

  • Рожден ден 12.05.1987

Друго

  • Kaра
    A4 1.9 TDI

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    София

Последни посетители

2361 профилни разглеждания

Alexander Boichev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Точно там е проблема, но не съм сигурен че ще стане наместването му на ръка. Проблема е че са се загладили шлиците на тази "скоба"
  2. Здравейте, предлагам ви едни стилни, елегантни и наистина качествени продукти на един от лидерите в производството на смесители, структори за вграждане, бидета, душ системи ... Grohe. Предлагам ви всеки един артикул на производителя с отстъпка. Със сигурност най-ниски цени. Ако някой има интерес нека ми пряти снимка на желания артикул или да ми прати модела и ще му върна отговор с цената.
  3. Ами веднъж сложих Беса и ми искараха толкова 60 000 км и в следващите 10 000 живота ѝм свърши. Знам че за цената си искараха доста километри, но сега мисля за по здрав вариант. И дори карам с 15-ки.
  4. А какво ще кажете за окачване SWAG ? Предлагат ми го за 608 лв. целия комплект а TRW-то излиза 760 лв. С какво окачване да сменя сегашното ?
  5. От къде или от кой ми препоръчвате да си взема комплект окачване за B6 колеги, но съм решил да е TRW ?
  6. Здравей колега, имаш ли панела с дръшката за отваряне на багажника за b6 комби ? И ако може цена
  7. Но защо се движат след гасене на мотора, и при мен е така, движат се около минута. Има нещо счупено ли, износено ли или е за адаптация ?
  8. Привет, търся черна предна броня за A4 B6, ако е от ударена кола може да е без решетки и добавката отдолу, имам ги, просто имам дупка от един теглич.
  9. Колеги, кажете си мнението, за турбо ли съм. Като запаля мотора пуши черно около 4-5 секунди, имам загуба на масло около 1,5-2 л. и като разкачих маркуча от турбото към дебитомера перката имаше луфт около милиметър на ляво - дясно.
  10. Ще я сменя задължително, дори вече я поръчах
×
×
  • Create New...