aatanasov

Members
 • Content Count

  92
 • Joined

 • Last visited

About aatanasov

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  Audi A4

Персонална информация

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Здравейте, Да не пускам нова тема искам да попитам. Не мога да извадя пластмасовото колело. Някакви съвети или идея ако може. По принцип лесно ли трябва да излиза?
 2. Продадох колата и ми останаха. Вентилатора - работещ , няма счупени елементи. Маркуча - чисто нов , не ползван. Предложете цена , може за всичко. Може на лични. 0889670940
 3. Черна. Без забележки. черна. От автомобил с ляв волан. 80,00 лв. Купих я за мен, но моята е тъмно синя. Затова я продавам. 0889760940
 4. Здравейте, Проблема е следният: Само при палене за 2-3 секунди притриса двигателя. При всяко палене, не пропуска. Няма значение студена или топла. После не тресе нито на празен ход нито в движение, нито при гасене. Тампоните на двигателя и скоростите според майстора са наред. Моля за някакви идеи от какво може да бъде
 5. Купувам за Ауди А4 Б6: Визитник и поставка за чаша. Ако не се продават поотделно , купувам целия панел - бутон ESP, визитник, бутон аварийни, пооставка за чаша. Здрави! Моля пишете на лични като посочите и цена.
 6. Получи се регулирането на чистачките! Малко по-трудно, наложи се да извадя целия механизъм , понеже не успях на место да освободя скобата за регулиране. Получи се перфектно, благодаря за помощта.
 7. Благодаря за отговорите. Ще напиша какво се е получило при мен.
 8. Здравейте, Чистачките ми спират по средата. Как се оправя този проблем? Когато ги пусна ,първия ход е надолу. Няма да стане с преместване в долно положение. Моля, ако някой е имал този проблем да сподели как се решава. Пускам снимка как е в момента.
 9. Разбрах, че на Ауди А4 Б7 са абсолютно еднакви. Нямало и разлика между комби и седан.
 10. Здравейте , Купувам жабката от заглавието. Черна. В отлично състояние. Моля на лични.
 11. Благодаря за отговорите.Това е варианта ,щом стават от б7
 12. Здравейте, Купих си А4 Б6 2004г и първия проблем с който се сблъсках са чистачките. Рамото и чистачката са едно цяло. Не мога да сменя само чистачката. Как се процедира в такъв случай? Моля за Вашите мнения.