Jump to content

aatanasov

Members
  • Мнения

    92
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

aatanasov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, Да не пускам нова тема искам да попитам. Не мога да извадя пластмасовото колело. Някакви съвети или идея ако може. По принцип лесно ли трябва да излиза?
  2. Продадох колата и ми останаха. Вентилатора - работещ , няма счупени елементи. Маркуча - чисто нов , не ползван. Предложете цена , може за всичко. Може на лични. 0889670940
  3. Черна. Без забележки. черна. От автомобил с ляв волан. 80,00 лв. Купих я за мен, но моята е тъмно синя. Затова я продавам. 0889760940
  4. Здравейте, Проблема е следният: Само при палене за 2-3 секунди притриса двигателя. При всяко палене, не пропуска. Няма значение студена или топла. После не тресе нито на празен ход нито в движение, нито при гасене. Тампоните на двигателя и скоростите според майстора са наред. Моля за някакви идеи от какво може да бъде
  5. Купувам за Ауди А4 Б6: Визитник и поставка за чаша. Ако не се продават поотделно , купувам целия панел - бутон ESP, визитник, бутон аварийни, пооставка за чаша. Здрави! Моля пишете на лични като посочите и цена.
  6. Получи се регулирането на чистачките! Малко по-трудно, наложи се да извадя целия механизъм , понеже не успях на место да освободя скобата за регулиране. Получи се перфектно, благодаря за помощта.
  7. Благодаря за отговорите. Ще напиша какво се е получило при мен.
  8. Здравейте, Чистачките ми спират по средата. Как се оправя този проблем? Когато ги пусна ,първия ход е надолу. Няма да стане с преместване в долно положение. Моля, ако някой е имал този проблем да сподели как се решава. Пускам снимка как е в момента.
  9. Разбрах, че на Ауди А4 Б7 са абсолютно еднакви. Нямало и разлика между комби и седан.
  10. Здравейте , Купувам жабката от заглавието. Черна. В отлично състояние. Моля на лични.
  11. Благодаря за отговорите.Това е варианта ,щом стават от б7
  12. Здравейте, Купих си А4 Б6 2004г и първия проблем с който се сблъсках са чистачките. Рамото и чистачката са едно цяло. Не мога да сменя само чистачката. Как се процедира в такъв случай? Моля за Вашите мнения.
×
×
  • Create New...