Jump to content

Vladimir_Papazov

Members
  • Мнения

    28
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Vladimir_Papazov

  • Рожден ден 22.12.1989

Друго

  • Kaра
    A6 4G 3.0

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Ruse

Последни посетители

1195 профилни разглеждания

Vladimir_Papazov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Google Earth ( Maxar ) картата се върна?! Без ъпдейт на фърмуера. Както си изчезна на 01.01.2021, така се и възстанови преди няколко дни. Не е кеширана. Потърсих новини по въпроса, но не отркивам нищо, защо и как се случи това. Цъках някои от менютата на таба за навигация на малкия дисплей , избрах навигация до хоум адрес, изключих streetview и изведнъж картата презареди от стандартната ауди карта, към google earth(Maxar). Рисетнах MMI, за минута напълни логото на гугъл и си зареди отново без проблеми картата. Явно ще си бачка това. След като спря поддръжката, оставих отметката за предпочитана карта да си стои на Google, в случай че стане чудо
  2. Този скрииншот си бях сейвал преди време
  3. Относно размера, за красиво, не е красиво. Както казахте, въпрос на вкус и приоритети. Зимна джанта изобщо не ме вълнува че ще е грозна и как ще изглежда от страни. Важното е като я вкарам в замръзналите планински пътища и извън тях, да не друса, та зимата- комфорта преди визията.
  4. Здравейте. Що се отнася до гуми и джанти, съм с крайно ограничени познания. Чуденето ми е следното: Имам добър комплект джанти с нови зимни гуми от 4ф. 7.5j et45 17" Джантите и гумите са точно това като размер, което искам да ползвам и за 4г-то, но централният отвор е различен. Чудя се, дали да търся прехдодни фланци и да ползвам тези джанти, или да смъквам гумите и да търся същия размер джанти за 4g. Притеснението ми за фланците е, надеждност основно, може би има и други съображения с които не съм на ясно. Благодаря, поздрави!
  5. Същото хлопане го има и при мен. Сменени са в рамките на 10к километра: амортисьори, всички носачи отпред, рейка, тампони магаре, дискове, накладки. Цената на колата я платих още веднъж в ремонти за една година и продължава да хлопа. Тампоните на мотора са здрави и само там не сме пипали. Рециклирахме ск. кутия, там също са здрави тампоните. За мен проблема е в магарето, вижда се, че има луфт. Не знам дали е нормално но като натисна магарето при тампона с лост, има доста свободен ход. Започвам да се предавам вече, много ми харесва колата но с това хлопане, се замислям за продажба. Иска ми се да се оправи това, но вече не знам как и къде, след куп пари и нерви, все да си тропа не мога да я изтърпя.
  6. Има и 1-2 секундното тропане на обтегачите при студен старт
  7. Проблема се разреши с поетапна подмяна на повредените с нови, оригинални от колегата Райно
  8. Благодаря за полезните коментари, колеги. Целта е, макар че рядко усилвам музиката, когато реша да усиля волумето, да не се притеснявам че ще роди някой от говорителите. В останалото време просто искам да се чува качествено. В повечето случаи дори карам без музика, за да слушам за интериорни шумове за отстраняване С какво трябва да се съобразя при избора на афтърмаркет говорител? Поздрави.
  9. Здравейте. Става въпрос за a6 4f с DSP музика. Аудито започна да остарява а с него и говорителите. Един вече подмених но след него още два умряха-започнаха да пращят, без видимо скъсване. Въпроса ми е, как да процедирам. Говорители от морга или нови афтър-маркет заместители. Оригинални от ауди дилър ще са доста скъпи предполагам. Има ли колеги с опит с афтър-маркет говорители, доволни от резултата? Благодаря!
  10. Здравейте колеги! Мотора е 3.0 на А6 4f. Някой има ли опит със сваляне на егр заедно с охладителя на газовете, да споделим малко инфо. Целта е да го сваля и почистя от отлагания. Инфото в нета по темата е доста оскъдно. Благодаря! /снимката е илюстративна/
  11. Коя е опцията в зеленото меню, колега?
  12. Аз рботя като Lead front-end developer за една австрийска компания .
  13. Имах подобен проблем на б6. Свртеше а даваше грешка. Оказа се лош контакт на конектора в стопа, движеха се двете пинчета, които влизат в кабела. Фиксирах ги и проблема изчезна.
  14. Това лепило от снимката е супер голям боклук, всичко което залепих с него, се разлепи.
×
×
  • Create New...