Jump to content

3eMu Cu

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    по нанадолнище

Последни посетители

819 профилни разглеждания

3eMu Cu's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Привет, Имам следната дилема пред мен за която се обръщам за съвет от форума - намислил съм, че искам да купувам A6 C7 bitdi но не съм сигурен в това дали да купя пре-фейс лифта, който ще е натоварен с екстри или да се ориентирам към фейс лифта който ще бъде по-постен от към глезотийки. Знам, че най-важното е колата да е на колкото се може по-малко км и да е 'гледана' правилно, но има ли нещо съществено подобрено във 'фейса', което да си струва да се пренебрегнат някои екстри. Поздрави!
  2. Здравейте, колеги. Светна ми чек енджина и се появи следната грешка след диагностика: 1 Fault Found: 16815 - Warm Up Catalyst; Bank 2 P0431 - 001 - Efficiency Below Threshold - MIL ON Readiness: 0000 0000 В неспециализиран сервиз ми казаха, че трябва да се 'почисти' единия катализатор като се разглоби и се сложи в някаква машина, която чисти и ДПФ-и. От друга страна, чета в нета и се оказва, че тази грешка може да я показва и при неизправна ламбда сонда. Някой има ли насоки как да проверя кое точно е за ремонт? Колата е Б6 3.0 ASN
  3. Здравейте, колеги! Според вас, дали тази мека връзка е читава или е за смяна, тъй като видимо оплетката се е разкачила от задната страна. Струва ми се, че е по-шумно от тази страна на генерацията, отколкото зад колата (не е като при дупка по тръбите).
  4. Кутията е типтроник на Б6-ца. Нямам представа кога е сменяно, колата я купих преди 1 седмица и е нов внос от Швейцария.
  5. Колеги, дайте съвет дали да сменя маслото на автомата и къде да го направя това? (за София става дума)
  6. Поразрових се и разбрах че е с ангренажен ремък, който най-добре ще е да го сменя при обслужването. Въпросната хидравлична помпа на пистовия ремък ли се намира?
  7. Здравейте, колеги! От 2 дена съм горд собственик на б6-ца с 3.0 АСН двг и изключително много му се кефя! Вчера забелязах, че когато се навие пълен ляв или пълен десен се чува някакво като пищене от предницата и се зачудих какво може да е? Дали е възможно да е нещо по хидравликата? Също така искам да ви попитам дали да сменя маслото на автомата, защото съм чувал че ако никога не е сменяно и в последствие се смени след някакъв по-голям пробег има вероятност да се повреди?! Предстои ми обслужване на мотора и мисля че четох че е сверига?! Какво масло ми препоръчвате? Благодаря на отзовалите се!
  8. Здравейте, бъдещи колеги, искам да ви попитам дали някой е гледал тази конкретна кола: http://www.cars.bg/c1547503 и съответно в какво състояние ви се струва колата. Другия ми въпрос е към хората с 4F 4.2 мотор как стоят нещата с поддръжката на този мотор, колко струва една ГИ за него и.. като цяло чупливи ли са тези мотори, защото се бях засилил към 2.4 (защото е безмислено да слагам газ на 3.2) но гледам, че и той доста харчи и се замислих за 4.2. Другия вариант е 2.0 тфси и да си карам на бенз. Нямам предпочитания за автомат или ръчка и дали да е куатро Моля да ме извините ако е вече обсъждан въпроса, но следя от около месец 4F раздела и там предимно се пише за дизеловите мотори (има и няколко теми за 2.4 и 3.2).
×
×
  • Create New...