Fireblood

Members
 • Content count

  1,544
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Fireblood

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  с кеф

Персонална информация

 • Gender
  Male
 • Location
  София

Recent Profile Visitors

1,626 profile views
 1. A4B6 хърка

  Отнема секунди.....огледай дали не са ти скъсани тампоните на мотора.
 2. В момента в кат София регистрират номерата с букви НН накрая, тоест дядото тъкмо е избърсал праха и е решил да я пререгистрира
 3. Color fis display audi a4 b6

  Не мисля, че цената е стряскаща. Особеното в случая е дългото и неопределено във времето чакане. Което също не е някаква пречка.
 4. Въпрос за читав сервиз

  Освен ако нямаш нещо конкретно против D-Bros, отиди там, че да ти свършат работа. Смея да кажа, че в момента в София това е сервиза, в който се работи най-професионално! За другите градове не знам много
 5. Голям разход на гориво

  Особено ако си от голям град със задръствания и караш често в час пик, няма нищо странно в разход от 15 - 16 литра!
 6. A4B6 хърка

  Трудно е без звук, човек да си представи точно за какво хъркане става дума. Ако наистина успееш да го запишеш и качиш тук..... най-малкото ще се стесни кръга от заподозрени!
 7. A4B6 хърка

  Кога точно "хърка"? Винаги при отпускане на газта или само когато плавно я отпускаш? И....ако много плавно подадеш газ хърка ли, или не?
 8. Всеки се е сдобил с такъв автомобил, какъвто го устройва според нужда, средства, вкус, лични убеждения, мода, кеф и прочие важни и не толкова причини. Темата не беше "дайте да си премерим пи...те"....
 9. Audi A6 2015 2 tdi 190к.с.

  На мен колата ми харесва. И ако мръсните седалки са и големия проблем....значи няма проблем! Едно нещо обаче ме човърка- защо някой ще си закупи А6, макар в сравнително ниско ниво на оборудване и ще измине с него само 67 000 км. за 5 години?! Не твърдя, че не е така, а че просто звучи като виц.....
 10. Има Аудита и на двойно повече с оригиалните си компресори!
 11. Днес бях при колегата, и мога да го препоръчам с две ръце! Дано по-често попадаме на компетентни, приветливи и съвестни хора като Веско!
 12. Искам да похваля сервиза за автоклиматици на колегата Arsenal88 (Веско)! Научих за него от форума и записах час за днес! Работи наистина професионално, като едновременно с това се чувстваш сякаш сте приятели от години. А и цените му са супер! www.avtoklimaticisofiq.com София, бул. "Св. Климент Охридски" 166. Препоръчвам!
 13. Color fis display audi a4 b6

  Сега....за няколко стотин долара и плик ли очакваш? . Иначе честито! Дано си е струвало чакането!
 14. Аз като user с 2.0 tdi без да е чипната мога само да кажа, че върви колкото да върши работа. И с 30 коня отгоре, пак няма да кажа, че върви много. Отделно, аферим на тоя чип тунинг дето си направил, защото дори с моето пенсионерско каране 90-100 км. в час, под 5,3_5,4 литра никога не съм слизал! . За едно нещо си в заблуда: 1.9 в B6, гори по-малко от 2.0 в B7. Не е толкова важно, ама подвеждаш човека!
 15. Явно по някога е претоварен и се получават разминавания. Иначе и на мен ми е карал на място дори дребни неща!