Jump to content

bayernfan

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от bayernfan

  1. Колега Райно, бяхме говорили в Месинджър (Калоян) за обслужване на автоматик - WAUZZZ8L63A066435. Каквото е необходимо ще взема със сигурност, а може и да се уговорим за смяната. Моля те провери дали няма промяна в цената и ако всичко е ок да ти поръчам. Благодаря!
  2. @vazo http://www.automobile-catalog.com/car/2002/249185/audi_a4_1_8_t_quattro.html Тук може да погледнеш ускорение, еластичност, разход, всичко. Много добър сайт между другото, стойностите са доста реални. Като чаркове честно казано не знам каква е разликата с европейската. Колегите да кажат.
  3. Американката от първия пост е на мой познат. Момчето е сериозно, мераклия е, колата е гледана, това мога да кажа. Продава я не от друго, а защото иска по - нова. Струва си да се погледне. Успех!
  4. bayernfan

    Монтаж на Ксенон

    Не съм махал казанчето хем съм с голям баласт. В комплекта баластите си имаха шина за закрепване с дълго ухо и го монтирах на един от двата болта които държат фара. 5000к си нажълтява бая, но то тия китайци кой ги знае. Свети много повече от халогенна крушка, но пък като че ли очаквах малко повече от ксенона. Обмислям следващия да е по - скъп китаец или 55В.
  5. Колега защо ти е толкова висок данъка? Аз също съм 74 КВ и за София ми е нещо от рода на 30 и няколко лв, хем е до 14год. Следващата ще ми е под 30.
  6. Зависи дали търсиш 8Л или 8П. Ако включваш разходите след закупуването за читаво 8П няма да ти стигнат. Знам, че има обяви за около 7, но рискът е твърде голям. Виж с този бюджет може да вземеш фейслифтово 8Л в топ състояние, както направих аз. 6 бона дадох и останалите 2 за регистрации, каско, обслужване и прочие, стандартните неща. Разликата между двете поколения А3ки е голяма и по-новата доста изкушава, но според мен за под 10 покупна цена, еле автомат не може да говорим. Много негативни мнения изчетох за автоматиците, но честно казано останах приятно изенадан. Сигурно е по-тромава от ръчката, но не е дразнещо, според мен типтроника е добре настроен. 131 коня дизел или турбо бензин с автомата ще се комбинират перфектно. Успех!
  7. С тия врътки нещо не можах да се справя. Местят и двете само нагоре/надолу. Настрани не мърдат изобщо, хем въртях според указанията. Най - много при мен някакви щипки да са се строшили, знам ли.
  8. Преди половин година бях пред същата дилема. 8П изкушава защото е доста по-модерна чисто визуално, пък и технически, но този бюджет е много малък. За тези пари ще се вкараш в приключение. В крайна сметка взех фейсова 8Л за 6000, с останалите 2000 обслужване, гуми, регистрации, администрации и прочие. Да чукна на дърво, колата няма грешка. Тогава ми се струваха много парите за 8Л, но не съжалявам. Ти си прецени дали ще събереш още пари, или ще вземеш сега старата. Имай предвид и поддръжката. Каквото и да си говорим на 8П ще е по - различна.
  9. Да се включа и аз в темата. Специално се регистрирах да пиша на harpi, но гледам, че от бая време не е влизал във форума, та сигурно няма да ме отрази скоро. След всички положителни отзиви ясно е, че ксенона ще е от него, като гледам на сайта обаче има сигурно 10 вида от 40 до 200 лв и се чудя кой ще е най - удачен за фейсова 8L. Изчетох бая мнения като цяло за ксенона и голяма част от хората се оплакват - смущения, трептения, висока консумация при палене и прочие, затова аз да си попитам кой какъв ползва и е доволен. Не гоня ниска цена, даже бих дал и повече стига наистина да има смисъл, което май е малко спорно. Някой има ли впечатление от тъй наречените All in one които са директо зад фара, че дупченето на капачката малко ме притеснява да не влиза влага. Пък и ако го махна с какво ще я запушвам. Благодаря!
×
×
  • Create New...