Jump to content

alibabaa

Members
  • Мнения

    145
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от alibabaa

  1. Здрасти колега искам да попитам за цена на акумулатор със следните параметри V/RC(Ah):12/110(63)
  2. Здравей ти колеги, става въпрос за следното нещо не ми показва температурата на маслото. Тава въпрос за Ауди 100 94г. ABK. На студен или топъл мотор си стои на 60 градуса. Някой има ли идея къде стои датчика за температурата на маслото. Мисля си че той е здал багажа, а може и да не е той ама то ще си проличи
  3. alibabaa

    Масло в скоростите

    Колега маслото в скоростите ти е 75W90 synthetic, събира 2,35л ако трябва да сме точни. Нямам представа кога се сменя, но в твоя случай май трябва да го смениш щом влизат трудно Пробката която ти е за източването на маслото е отдолу на скоростите, а за наливането е от дясната страна ако не се лъжа.
  4. И защо да няма 100-ца с фабричен airbag? Мойта 100-ца си е с airbag само на шофьора и немисля, че е слаган допълнително.
  5. Днес смених крушките на климатроника, много лесно стана никакъв проблем нямах. Останаха ми само крушките на копчетата, който са над климатроника. Малко ме притеснява смяната ама ще видим.
  6. В събота ще ги сменям. Като ги сменя ще пиша какво е станало.
  7. Имам още едно питане дали могат да се сменят крушките на копчетата, който са над климатроника /за мъгла,халогени и т.н./
  8. alibabaa

    километраж

    Имам питане относно километража на Ауди 100 93г. 2,0. Значи проблема ми е следния, показва ми скороста с която се движа, но не показва изминатите километри. Има ли някой идея дали може да оправи това нещо.
  9. Мерси колега, ще го разглобявам в събота дано да нямам проблеми. Мерси колега, ще го разглобявам в събота дано да нямам проблеми.
  10. Колеги имам следното питане, сменят ли се крушките на климатроника. Имам изгурели крушки на копчетата и на единия дисплеи.
  11. Е твоя мотор нали е 2.5 TDI 5 цилиндъра
  12. Дано това ти помогне поне малко
  13. alibabaa

    Един полезен сайт

    Нещо май не работи сайта
  14. alibabaa

    Смяна ангренаж ABC 2.6 V6

    Колега на мойта кола смяната на ангренажа ми излезе към 200лв частите /ремък+двете ролки/. За работа не съм давал пари, тъй като аз си го сменях. Водна помпа също не съм сменял, защото реших че няма смисъл. Ремъка и ролките бяха най-скъпите който имаха в Auto Plus.
  15. alibabaa

    Налягане на маслото

    Ами не лампата не свети.
  16. alibabaa

    Налягане на маслото

    Може и да не е удряна просто предполагам. На климатроника е изгоряла само крушката иначе си показва всичко. Ами маи ще ходия да я гледам пак и може да я закарам в сервиза на vw в Стара Загора да я погледнат и ако всичко е наред да я взимам.
  17. alibabaa

    Налягане на маслото

    Значи това е което ми направи впечатление. Няма да тропа да хлопа, варви доста прилично. Явно е удряна отпред защото са и сложили капак и фарове от А6, но като я гледах добре е направена и е доста изпъната и запазена. Ето линк към обявата да си кажете мнението ТУК
  18. alibabaa

    Налягане на маслото

    Значи да не му се притеснявам и да я взимам колицата
  19. alibabaa

    Налягане на маслото

    Значи на празен ход е 1,5 бара, ама всеки ми казва различно. Можело да е от маслото, маслена помпа, биелни лагери и т.н. На мойта 100-ца /2,6/ на студен мотор стрелката на налягането се забива в края, а при топъл мотор на празен ход държи към 2,0 - 2,2 бара. По принцип по нея сръвнявам. Дали може да е от масло ако е много старо.
  20. alibabaa

    Налягане на маслото

    Ами проблема е че държи към 1,5 бара на заг. мотор и към 4,5 на студен мотор. Става въпрос за една кола която съм я харесал и искам да я взема за бащата и това с маслото ме притеснява. Колата е Италянка и човека от автокъщата казва , че незнае кога е сменяно масло и може да е от това. А и малко щракат и повдигачи.
  21. Колеги имам следното питане, колко трябва да е налягането на маслото при студен и топъл мотор/работна температура/ на Ауди 100 93-94г. 2,0 115 кс.
  22. alibabaa

    Мигачите не палят...

    ЗАщо не пробваш с WD да пръснеш на лосчето, поне при мен се управи /моя проблем беше подобен/
×
×
  • Create New...