Jump to content

dodkopi4a

Members
  • Мнения

    87
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A6 ACE

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

1221 профилни разглеждания

dodkopi4a's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравей колега,стои ли ти филтърната кутия с дебитомера на Аудито А6ц4 с АБК двигател които си ги разпродавал преди време.

  2. Здравейте, интересувам се от страничното огледало - дясното (по-малкото, прибиращо се). Има ли го и колко пари?
  3. Здравейте, интересувам се от страничното огледало - дясното (по-малкото, прибиращо се). Има ли го и колко пари?
  4. Здравейте, интересувам се от страничното огледало - дясното (по-малкото, прибиращо се). Има ли го и колко пари?
  5. Драми няма да има освен финансови, утре ще питам, колко ще ми струва услугата (човекът, който поддържа колата спомена, че AUDI и WV страдат от износване на леглата, водачите, втулките на клапаните).
  6. Ванката, мерси за подадения линк по темата, изясни ми се всичко. Мисля да си стягам колата, че съм я запуснал бая.
  7. А къде, кой бихте препоръчали - магазин за по-истински резервни части?
  8. Колеги, предварително благодаря на всички отзовали се. Притежавам А6 АСЕ, което към днешна дата харчи по 1Л на 1000км., което ме дразни вече много - пуши и мерише зад колата ЯКО. Слагах добаки - не става, правих гумички на клапани преди две години - не става, дори с хубаво масло да е пак го харчи, но по-малко. Не губи мощност и върви, както в първия ден, няма течове, доливам си и карам - съветват ме да си я карам така. Трябва да се прави ремонт на двигателя, но колеги насочете ме, какво да сменя при едно отваряне на мотора (маслени сегменти, гарнитури, гумички на клапани, водачи на клапани...........). Искам от Вас да науча кои са обичайните за един такъв ремонт замени на старите части (така или иначе е отворен мотора, поне да бъде по цялостно ремонтиран). Изкажете мнение и за цена на услугата!!! Благодаря отново.
  9. И не е по-проблемен от останалите 17 годишни таралясници (но ти искаш и газ, а там вече .........)
  10. Колеги, казвате в повечето си мнения, че А6/2.5 дизела до 2004 е душегуб, но моля Ви кажете впечатления за мотора от 163 коня, пак 2.5 дизел, след 2002.Не знам, защо съм се огледал в тези дизели изобщо (защото май не съм имал никога).
  11. Господа, благодаря ви за коментарите, цените ме стряскат, желанието расте, ще се почудя още малко време !!!
  12. Бих искал да продължа традицията (за себе си)и пак, да си взема А6, но явно германските стандарти дори и за кола на 10 годишен автомобил са ни проблемни. Жалко !!!
  13. Raino, тези цени които публикуваш са прекалено високи за моят стандарт (2000 лв. за ролки). Предполагам това са оригинални части и оторизирани сервизи и въпреки всичко пак ще е скъпо. В момента с АСЕ мотора плащам минимални пари, за каквото и да било (предни накладки 35 лв.). Няма да мога, да давам толкова пари за обслужване, на толкова стара кола - това е безумно. (кола за 5000, а смяната на турбото де е почти половината - ужас) ще сменяме марката
  14. Пичове, то е на късмет със стара кола (имам АСЕ и харчи масло, не бих го ремонтирал), но чак пък толкова проблемни да са 2.5 дизелите на - АУДИ (има и като с моята бангия - прецакъни). И понеже, и сипвам, каквото масло ми попадне, ако взема кола с турбина, май ще трябва да се променя в обслужването й!!! И ако предположим, че поне този път имам късмет с колата, кажете моля Ви - скъпа ли е цялостната поддръжка на такава лимузина ???
×
×
  • Create New...