Jump to content

luboaudi

Members
  • Мнения

    352
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от luboaudi

  1. Здравейте,преди време бях попадал на тема за размерите на поставяне на емблемите на задния капак.някой има ли информация,колата е ауди а4 б6 авант?
  2. Здравей колега,въпросния кошник още го карам.сменявал съм три пъти гарнитура на глава,докато след последната смяна нямаше никакъв ефект почна да харчи антифриз един месец след смяната.свалих целия мотор взех друга глава,закарах ги на шлаиф.блока не можеха да го проверяват за пукнатини само го шлаифаха.след като сглобих всичко както си му е реда-след месец почна пак да харчи.допускам че има пукнатина в блока твойта.
  3. Здравейте,имам проблем с оборотите.колата е ауди а3 1,6 аен двигател.след смяна на о-пръстените на колекторите и почистване на нагара на дросела,оборотите играят между 1500-2000.адаптирах я многократно и при първото палене оборотите са нормални щом загрее малко и подам газ се вдигат и не иска да ги свали.ще съм благодарен ако някой ме опъти какво да гледам или просто дросела си е заминал.
  4. Продавам корите от снимката по 10лв.бройката тел.0885139344 или на лично от софия съм
  5. Погледни "банана"под пръчката за маслото,да не се е извадил!
  6. благодаря на отзовалите се колеги,май нещата се накланят към samsung galaxy s 3 mini!
  7. колеги за LG-то нищо не казвате,никой ли няма такава тояга!
  8. да,не е лош и този ще го погледна на живо дали ще ми пасне!мерси колега!а до другия колега,няма да играя постоянно игри но все пак-при повече свободно време.....!
  9. наиграх се с тия тамагочита,имах некво бледо подобие на нокиа и не съм очарован!предпочитам нещо по-марково пък макар и нисък клас!
  10. здравейте колеги,спрял съм се на този модел тел.- LG OPTIMUS L5 II E460всякакви мнения и препоръки ще ми бъдат полезни,относно поддръжка,игри и тем подобни работи?!или евентуално да се ориентирам към друга марка,бюджета не е много голям 400-450лв.?мерси на отзовалите се!
  11. продава се глава за ауди а4 дизел!сменени са гумички на клапаните и е шлайфана.цена 250лв. за справки на лични или тел.0884854615 Бисер.главата е на един приятел и ме помоли да пусна обява,ето и снимки! нова цена 170лв.
  12. колелото е чисто ново!възможно ли е да съм направил тая простотия (мисля че го пробвах на обратно и не искаше)направо ще се гръмна!
  13. значи нагласям разпределителните валове на белези (стрелките на петите съвпадат с прорезите на самите валове),без да завъртам валовете просто слагам капака на клапаните и ангренажното колело за проверка-и виждам,че белега на ангр. колело не съвпада с белега на капака?!нормално ли е това?
  14. точно за пасатор става въпрос,до тук е ясно от към ангренажа.но ме притеснява че колелетата на разпределителните валове (от към веригата) като са на белези ми бяга белега на ангренажното колело!има разминаване между белезите на веригата и отред откъм ангренажа!дали има значение това или да си гоня само белезите отпред!
  15. здравейте колеги,четох доста из форума за зацепването на ангренажа,но имам следния проблем!сменяван е обтегача на веригата и верига,валовете са си зацепени според белезите на петите.така както са си зацепени според белезите на петите,като монтирам отпред ангренажното колело не идва на белег спрямо капака на клапаните (бяга с два зъба назад)!въпроса е как да зацепя ангренажа-спрямо белезите на валовете откъм веригата или спрямо белега на капака на клапаните?като коляновия вал е на горна мъртва точка (гледано отзад на маховика)!и има ли някаква тънкост при монтирането на веригата да не ми е там грешката (брой звена от белег до белег)?
  16. дръпнах ги от сайта незнам точно коя версия е,и тръгна :dance:/> !преди бях свалял от този сайт и не искаше,обаче сега стана,много се радвам,мерси за отделеното време колега :respekt:/> :zustimm:/> !
×
×
  • Create New...