Jump to content

luboaudi

Members
  • Мнения

    352
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi a3

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    софия

Последни посетители

3719 профилни разглеждания

luboaudi's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте,преди време бях попадал на тема за размерите на поставяне на емблемите на задния капак.някой има ли информация,колата е ауди а4 б6 авант?
  2. Здравей колега,въпросния кошник още го карам.сменявал съм три пъти гарнитура на глава,докато след последната смяна нямаше никакъв ефект почна да харчи антифриз един месец след смяната.свалих целия мотор взех друга глава,закарах ги на шлаиф.блока не можеха да го проверяват за пукнатини само го шлаифаха.след като сглобих всичко както си му е реда-след месец почна пак да харчи.допускам че има пукнатина в блока твойта.
  3. Здравейте,имам проблем с оборотите.колата е ауди а3 1,6 аен двигател.след смяна на о-пръстените на колекторите и почистване на нагара на дросела,оборотите играят между 1500-2000.адаптирах я многократно и при първото палене оборотите са нормални щом загрее малко и подам газ се вдигат и не иска да ги свали.ще съм благодарен ако някой ме опъти какво да гледам или просто дросела си е заминал.
  4. Продавам корите от снимката по 10лв.бройката тел.0885139344 или на лично от софия съм
  5. Погледни "банана"под пръчката за маслото,да не се е извадил!
  6. благодаря на отзовалите се колеги,май нещата се накланят към samsung galaxy s 3 mini!
  7. колеги за LG-то нищо не казвате,никой ли няма такава тояга!
  8. да,не е лош и този ще го погледна на живо дали ще ми пасне!мерси колега!а до другия колега,няма да играя постоянно игри но все пак-при повече свободно време.....!
  9. наиграх се с тия тамагочита,имах некво бледо подобие на нокиа и не съм очарован!предпочитам нещо по-марково пък макар и нисък клас!
  10. здравейте колеги,спрял съм се на този модел тел.- LG OPTIMUS L5 II E460всякакви мнения и препоръки ще ми бъдат полезни,относно поддръжка,игри и тем подобни работи?!или евентуално да се ориентирам към друга марка,бюджета не е много голям 400-450лв.?мерси на отзовалите се!
×
×
  • Create New...