Jump to content

Mo0ny

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Mo0ny's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Може да пробваш да почистиш дросела и след това да му направиш адаптация с VCDS-а(тук е описано как става). Няма общо с грешките, но може да помогне. От грешките само 16514 може да е причина, но най-вероятно просто е заради газта.
  2. Според този сайт са съвместими - 4A0 862 257 C, central locking pump with control unit manufacturer Hella interoperable to 4A0 862 257 A(помпа Хела съвместима с 4A0 862 257 A).
  3. Mo0ny

    Смяна на ключалки

    Щом си я ударил и е тръгнала, най-вероятно са точно релетата. Имах същия проблем(понякога се отключваше/заключваше, но по-често не работеше). Котвата в релето залепва и при удар с отвертка по корпуса сработваше. С презапояване няма как да се оправи, аз смених релетата и вече 3-4 години не съм имал проблем.
  4. Mo0ny

    Смяна на ключалки

    Според мен е някое от релетатата(мисля, че бяха две), които са в самия модул на цантралното. Понякога успява да отлепи, друг път не. Модулът се намира в багажника отдясно под стелката, обвит е с дунапрен.
×
×
  • Create New...