Frozen1

Members
 • Content Count

  120
 • Joined

 • Last visited

About Frozen1

 • Rank
  User
 • Birthday October 31

Друго

 • Kaра
  А4 B5 2.6 V6 150hp

Персонална информация

 • Gender
  Мъж
 • Location
  Варна

Recent Profile Visitors

349 profile views
 1. Няма никакъв проблем. Идеята на този ключ е тази: да си светиш с него, за да уцелиш ключалката. Няма централно с дистанционно.
 2. Датчикът за вътрешна температура (признавам, не знам къде е) няма нищо общо с климатроника и подобни. Схемата е следната: Климатроникът ти взема сигнал от температурния датчик зад бронята. Той съответно изпраща сигнал към километража и ти изкарва стойност на температурата. Ако стойността на километража е еднаква с тази на 55 канал, значи нямаш грешки в кабелите. Вариантите ти са: -датчик -климатроник. Вземи си един датчик, не са скъпи, сложи си го, можеш да се справиш и сам. Силно се надявам това да е проблемът ти.
 3. Махаш кората на хидравликата и буквата му е там - черна с два пина. Въпросът е преправял ли си нещо? Наскоро правих дисплей за температура и имаше подобен проблем. Най-добър влез в 55-ти канал на климатроника и виж какво показва.
 4. Силно се надявам да не си прав. За пръв път виждам волан с такъв еърбег, който да е за фейс. Ще видим, чакам го да дойде. Ако не, ще се преправя.
 5. И аз сложих шкодови, перфектни са, само че наистина не знам как да ги натисна плътно на капака. С какво да разтворя задното краче, не искам да го счупя.
 6. Имай в предвид, че предупредителната лампа свети и при ниско ниво на спирачна течност.
 7. каква е тая генерация?
 8. Лошото е, че имам лостче, такова фейсово с управление за фиса, та затова се опитах да си го ретрофитна. Няма да стане толкова лесно обаче, още повече, че за преди фейс няма диаграми за чистачки. Явно просто ще си търся лостче с управление от преди фейс. Ако някой му трябва такова от фейс да ми пише.
 9. И си бил с външно иммо? Ще се радвам да ми кажеш ако се сетиш как си успял.
 10. Прав си, въпросът е някой свързвал ли се е с таблото на кола преди фейс?
 11. Имам един въпрос... на преди фейс с мегамос имото, външно, има ли как да се бутат километрите на таблото? Понеже по никакъв начин не ми дава да се свържа с него?
 12. Понеже видях, че на някои километражи им светва лампичка за включени габарити, а на някои не (не е от буксите, правили са го отделно), някой има ли идея как става? Откъде се взема сигнал, какъв е цокълът на крушката, понеже знам, че е по-дълъг? Прилагам пример: Тези двете кабелчета (кафяво и жълто) са точно за тази лампа. Идеи?
 13. Попаднах на следния: Ще стане ли на преди фейс? Такъв е отзад:
 14. Този става ли за преди фейс?