Jump to content

Petri

Members
  • Мнения

    70
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6 4G _Allroad

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Petri's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Големият ми син много се дразни, че сега няма подгрев на задните седалки Райно, софтклоуза защо да е тъпотия? Откакто го имам съм много доволен, спряха семейството/гостите да затварят повторно вратата, понеже първия път не смеят да я засилят достатъчно. Това пък с камерите защо - предна и задна си е голям кеф да си гледам. В големите градове рядко се случва да паркираме на огромни места И малко прекалявате с тия килограми дето се вдигали в колите от многото екстри, няма нужда чак от такава математика
  2. И според мен е прекалено много това. Аз с олроуд 313 битди ми е трудно да постигна такъв разход. Преди с 3.0/245 бях с подобен разход като колегата горе.
  3. Аз съм с олроуд и сега минах на 20-ки на 40мм. По непредвидени обстоятелства колата беше с 20-ки от 4Г на 35мм за 1 седмица и определено возеше по-твърдо. Казвам го само леко да засегна първоначалната идея за комфорта. Само да имахме хубави улици, какъв кеф щеше да бъде (мечтая си...)
  4. И аз миналото лято обикалях няколко града в БГ и се чудих защо не хващам нищо, накрая си казах - като се върна в София неможе да няма... После се сетих да питам гугъл и разбрах каква е жалка работата
  5. Моя е Blackvue DR650 - 2CH - по принцип е малко скъпа марка, но са едни от най-добрите като качество на картината и екстри.
  6. @fifipaldi Честно казао един ден ги гледам и си викам, че са супер - друг ден малко им се чудя. А бе човек без работа @N1995 Може да ги разменим, колко му е... Иначе седалките са и с обдухване, само масаж нямат, ама преживявам го някак
  7. N1995, лайстните в интериора са станали доста добре. Чак се замислих дали да не сменя и аз моите, че и без това са малко нестандартни (жълтички) и са леко контрастни, а цвета на салона ми е май като твоя (може и да е малко по-тъмно кафяво де).
  8. 4G (поне преди фейслифта) си текат отвсякъде моторите - излагация меко казано.
  9. N1995, я обади къде да реставрирам едни джанти, че са се понадрали на 2-3 места от бордюрите...
  10. Ми профилактика... Аз например наскоро свалях мотора заради теч и понеже разправията е голяма бях на прага да сменя и вериги... Та де да знам защо ги е сменял човека.
  11. Ако преди смяната на веригите не е тракала, определено хората от сервиза не са направили нещо, както трябва. Кофти работа - дано бързо си оправиш колата, успех!
  12. niko77 само на примависта за това с пълния кийлес - някои от екстрите като огледала/фарове да те следват нали се обучават към ключа индивидулно - да не би и това да е така и тук? Ако е раборил при предния собственик, а ти сега да се мъчиш с другия ключ, на който това не е активирано, но пък и аз не помня това да го имаше като настройка в ММИ (преди 2 години имах такава екстра, която сега ми липсва). За всеки случай ако имаш друг ключ пробвай и с него.
  13. Колата ми е като твоята и се държи по същия начин. Трябва доста газ да се подава за да върви назад при препятствие или наклон. Сменял съм маслото и филтрите и нищо не се промени! Преди близо 2 месеца правих ъпдейт на кутията - не защото имах проблем, ами за спорта След ъпдейта колата почна да сменя скоростите доста по-бързо, което сега ми създава друг проблем. Опитва се да държи ниски обороти и когато искаш да натиснеш трябва по-ясно да го правиш за да върне необходимата предавка, иначе се влачи. Мислих си, че ще го адаптирам с повече натискане като цяло, но след мудно каране по задръствания пак става "баба". А бе като цяло, този олроуд сега ми е третото 4Г и тия скоростни кутии (с-троник и типтроник) просто не ме кефат - явно искам нещата да работят прекалено перфектно, а то не е така. Един ден си сменя (скорости) и върви така, че наистина ти носи кеф, другия ден не е така - аман от тия адаптации. Май ще минавам скоро на електрическа кола (смях в залата), там поне няма да ми ритат скорости. П.с. Само уточнявам, че не ми ритат като цяло скоростите, но и на трите коли се е случвало, просто заради ситуации/адаптации и това, че нещата просто не са перфектни.
  14. Много се радвам, когато някой си държи на екстрите вкарани в колата фабрично, защото са много малко ентусиастите като N1995, който има познания и нерви да доизкусурява нещата. Аз само с подгряването на волана в какви приключения и разходи се вкарах, не смея да разкажа. Сега поне се кефя максимално в топлия геврек. Иначе ако имаш към екстрите и B&O звук и вакум те поздравявам. Аз лично смених 2 4Г за 2 години, и сега на третото "вкарах" и тези глезотии
×
×
  • Create New...