Jump to content

suxorr

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно suxorr

  • Рожден ден 11.11.1987

Друго

  • Kaра
    Audi A4 b6

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Пловдив

Последни посетители

448 профилни разглеждания

suxorr's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. suxorr

    1.9 tdi 130k 2001 AWX Дюзи

    Колеги може ли някакви координати на хората който предложихте че само така нищо няма да мога да свърша . Благодаря ви предварително.
  2. Здравейте колеги, преди няколко дена ме сюрпризираха че имам 2 дюзи за смяна и ме пратиха при някакъв майстор в сервиз Оптела (Пловдив) и днес бях да го проверя и да питам за цени. Не знам тоя майстор познава ли парите ама ми каза че имам сигурни 280 лв. за сваляне и качване със смяна на гумички и стенд.... и отделно от 280-480 лв. за ремонт на дюза (брой). Дайте съвет това нормално ли е? Като цена какво мислите ?
  3. Колега и аз го имам същото, но към момента след смяна на тампоните при мене 2 бяха заминали(ляв с датчик и на скоростната кутия) колата се успокои, но се оказа че тресенето не е било само от тампоните ами имам и 2 дюзи заминали.... та виж си ги и ти да не е това.
  4. благодаря ви много за бързите отговори
  5. принципно съм от Изгрев, а за кастрол-а съм чувал доста добри отзиви но не знам дали работят с мой части ... но мисля да попитам все пак ако някой се присети за сервиз друг или за друго инфо моля ви пишете за което предварително ви благодаря.
  6. имате ли хора или сервиз в който мога да я закарам за да свършат работата ? или ако можете да ми препоръчате някой ...
  7. извинете ме за пропуска, Ауди а4 б6 ,2001г 1.9 , 130кс от Пловдив съм код на мотор AWX056332
  8. Здравейте колеги, другият месец ми предстой обслужване на колата като под това имам предвид смяна на ремъци, ролки, водна помпа, филтри масла и т.н. днес си направих труда да попитам при положение че си купя частите аз колко ще ми излезе труда за тази работа и ми обявиха някаква цена от рода на 360 лв ....... не знам тези дали знаят колко са 360 лв но не мисля да го правя при тях както и да е дайте ми съвет къде да отида да ги сменя и колко е разумна сума за тази интервенция, благодаря ви предварително .
  9. Здравейте колеги, предстои ми смяна на цялата предница (окачване) и мисля да взема комплект такъв. Бих искал да ви помоля за съвет каква марка да си взема като цена съм се ориентирал някъде към 400 лв макс, какво бихте ми препоръчали. Благодаря ви предварително
  10. suxorr

    Ауди А4 б6

    Здравейте колеги, имам Audi A4 B6 2001г . От вчера ми се появи леко чукане при въртене на волана на място на ляво и на дясно, някой има ли си на идея от какво може да е. Ето и клипче с шума който издава 1 към 1. https://www.youtube.com/watch?v=DBxWmD80Cy4 Благодаря предварително.
×
×
  • Create New...