К.Rusev

Members
 • Content Count

  226
 • Joined

 • Last visited

About К.Rusev

 • Rank
  User
 • Birthday 07/07/1998

Друго

 • Kaра
  А4 Б6 1.8тq

Персонална информация

 • Gender
  Мъж
 • Location
  Burgas,Bulgaria

Контакти

 • Skype
  konstantin-"_gt

Recent Profile Visitors

1,951 profile views
 1. Здравейте,колеги откакто имам колата,при престой от няколко дена ми е изтраквала веригата за 1-2 сек при палене.Отскоро започна всяка сутрин да трака,но вече на топъл мотор на около 1000 си трака само около 1000-1100.Гледах отбегачите и верига верога ще взема оригинална,но обтегача е 1500лв.Търсих някоя тема дали някои е слагал афтърмаркет,но не намерих.Ако има някой да каже каква марка и издържат ли?Хич не ми се дават толкова пари за оригинален…Благодаря предварително.Или само да му сменя бананите но те не са износени,и се съмнявам да е от тях.
 2. Така колеги боднах си едни апарати от 2.0т смених им водачите както казахте за всеки случай,нови дискове(Ате нямаха сложих Цимерман)накладки Ате с джанти 16 ет40 влизат на косъм откъм спиците незнам дали спира повече още не съм минал 200км,но се надявам с по-дебелите дискове да няма проблем с кривенето ето и Снимка .Трябва ли да се прекодира нещо в Абс-а или няма проблем?
 3. Накладки само Ате дискове Трв сложих по препоръка на майстора после Текстар сега Ате и те 9 хиляди изкараха най-много и пак са криви…
 4. Здравейте,колеги изкривиха ми се пак дисковете и вече ми писна да ги сменям и мисля да мина на малко по-големи и по-дебели от б7 2.0т 320мм сегашните са ми 312мм дали ще влизат 16ките понеже взех нови гуми и не ми се сменят джантите ЕТ40 7.0J 16ки са?
 5. Колеги греда само инсталацията остана непроверена под мокета ли минава?Всичко е наред между вратата и купето с кабелите,друга колона пробвах,с друг усилвател пробвах същата работа,и пак си тръгва и спира когато иска.Като вляза в някоя дупка се намества и тръгва😀
 6. Да доста здраво е плюс това аз кормилни накрайници не съм сменял откакто я имам.
 7. @NIKO Провери горните носачи те са различни. Спортно Нормално Къде ли е разликата?
 8. @OvivO Незнам направо Трв идват 200лева с отстъпката 4те а пък лема на 400 и нагоре незнам дали си заслужава разликата и зависи и как се стягат.Някой има ли идея ако сложа обикновенни горни на спортно дали ще е проблем?
 9. @bobitovn Сега видях темата аз сложих преди 4 години Лемфордер лятото е на 19ки зимата 17ки 120к съм навъртял и горните тампони са сцепени и се поразхлопа и май ще слагам ТРВ че Лема е станал ебахти цифрата горните носачи са по 150-80 парчето без отстъпка😐Иначе долните не са мръднали.
 10. @GRUEL Ако са те няма ли постоянно да не свири?
 11. Здравейте,колеги отскоро предна лява колона спира да свири след определено време или изобщо не просвирва.Какъв може да е проблема дали е усилвателя?Колата е с Босе.Другите си работят нормално.
 12. Благодаря,колеги все пак питах майстора как се разглобява вариант май е само сваляне на задния мост за да се извади гърловината😡 няма бъркане свалихме кошницата не е в резервоара и капака на помпата махнахме.Като се прибера ще видя моя мойстор какво ще каже за труд вие сещате ли се за начин без сваляне на моста?
 13. Здравейте,колеги днес на магистралата имаше един спрял моторист(буташе мотора).Спрях да погледна какво става и каза че няма бензин викам му дай да източим и източихме 5 литра бензин от резервоара и при ваденето маркуча не излезе и при по-силно напъване се скъса,но не излезе целия а малко остана вътре проблем ли е да я карам така вече минах 400км няма проблеми засега,също така се зарежда нормално не щрака пистолета.
 14. Смених всичко и аз днес струва ми се,че звука на оригиналната музика е по изчистен,босето има бая бас и среди ,много повече сила и не е много трудна инсталацията ако направите като мен и използвате инсталацията която има и само добавите 6 кабела които липсват 4 захранващи за колоните на предната линия и 2 сигнала до усилвателя.Отне ми 3-4 часа цялата инсталация.Обаче се появи едно жужене,като цъкна фаровете или мигач,дори като натисна спирачка се променя бученето и се чува само като е намалена музиката не е болка за умиране,като е увеличена музиката на 5 от 30 не се чува,но все пак каква може да е причината?Само на предните колони се чува.А сложих за двата сигнални кабела екранирани по препоръка на момчетата в магазина където пазарих кабелите.
 15. Не,не е от Абс-а майстора ми каза че сигурно не са напаснати наладките отидох да направя 8 спирания 100-20 после покарах и колкото и невероятно да ви звучи се оправи🤷‍♂️.За триене.