Jump to content

boqn_zara

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно boqn_zara

  • Рожден ден 9.01.1990

Друго

  • Kaра
    Ауди А3 8Р

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Благоевград
  • Интереси
    Коли,музика,пътувания,технологий и много друг!

Последни посетители

697 профилни разглеждания

boqn_zara's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. boqn_zara

    Странен шум

    Здравейте колеги, Надявам се темата е за тук и че не се повтарям! Ходих да гледам една Б8 тук в Германия 2013г. 2.0 103KW с идеята да я купувам! Като я запали немеца от началото се чуваше едно леко като цъкане от двигателя! Той твърди че не е палена от няколко месеца и затова било!Иначе работи чисто не тресе не пуши държи равномерно обороти! Някой има ли идея дали това ще е бъдещ проблем или си внушавам!
  2. boqn_zara

    Audi A3 8P - VCDS

    Говорих с човека където ми продаде кабела и каза,че и други са му се оплакали специално за Long Codinga. Изпрати ми друг кабел малко по-стара версия но и с него пак същата работа,а човека твърди че е тестван и става /кабела е реплика Ross-Tech около 70лв беше/. Изчетох цялото интернет пространство но без резултат. Върнах да прочета назад в темата където сте обяснил за този модул. И видях,че отдолу сте написали Save след промените.Откъде се дава? Аз изписвам Новия код и му давам Do It и то ми казва че го приема. Преди Do It има ли друг Save освен като ги местим със стрелките и enter? Ето и номера на 8РО 907 279 А. Благодаря предварително.
  3. boqn_zara

    Audi A3 8P - VCDS

    Здравейте колеги, Имам диагностиката по-долу на снимката.Изчетох и научих доста неща благодарение на форума,обаче при мен не се получава Long coding. Приема го изписва ми че е приет кода но като отворя отново си е същото и няма промяна. Исках първо да добавя неща но не стана и пробвах да деактивирам нещо където е избрано и не става. Някъде четох че трябва на 10 15 минути да се рестартира пробвах го и това но без резултат .Аз ли бъркам нещо или диагностиката не е хубава или модулите нямат такива опции.Колата е Audi A3 8P 2004. Благодаря предварително!
  4. Здравейте колеги, извинявам се ако повтарям тема която е създадена но неможах да намеря точната информация.Колата ми е Audi A3 8P 2004г. Искам да сменя волана с този на фейслифтовото тоест след 2005г.Какви части ще са ми необходими освен волан и Airbag.Искам да сложа ето този....
×
×
  • Create New...