Jump to content

Blik

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Blik

  • Рожден ден 27.07.1993

Друго

  • Kaра
    Audi A4 B7 3.0 TDI

Персонална информация

  • Пол
    Мъж

Последни посетители

348 профилни разглеждания

Blik's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Blik

    А4 Б7 ESP светлина

    сега ме накара колегата да се сетя, че преди време сипах спирачна течност и малко сипах допълнително ще видя как ще я изкарам. Леле колега ако от това имаш бира от мен
  2. Blik

    А4 Б7 ESP светлина

    Колеги лампата за ESP ми се пуска след извесно вереме каране. Като загася колата и я запаля се изключва и си работи нормално, но след някакво време пак се пуска. Някой имал ли го е този проблем?
  3. Blik

    Задна броня А4 Б7

    Колеги търся си задна броня за А4 Б7 седан от къде мога да си купя, че гледам в някакви сайтове ама искам да е същата като моята. Говоря за цвят и всичко.
  4. Blik

    Audi A4 B7 RNS-E въпрос

    Един вид да разбирам, че след 0660 няма по-нова версия. Тогава заслужава ли си да я слагам тъй като не е оригинална версия? Какво променя освен езика на гласовите команди ?
  5. Blik

    Audi A4 B7 RNS-E въпрос

    Здравейте, аз съм нов колега във форума. Преди месец някъде си купих А4 Б7 и въпросите ми са няколко относно навигацията. 1. Аз съм с версия 0650, която се води офицялна виждам из нета че има 0660. Заслужава ли си да я слагам? 2. Има ли по-нова версия на SW от 0660 и ако да къде да я намеря(сваля, все пак сме си българи)? 3. Точно как действа актуализацията, тоест ако има такива дискове трябва ли един по един да ги инсталирам за определени години или не ? Мерси за отговорите П.С. Ако има значение HW ми е H50
×
×
  • Create New...