Jump to content

stanimirt

Members
  • Мнения

    23
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно stanimirt

  • Рожден ден 11.11.1987

Друго

  • Kaра
    Audi A4(B8) 2.0 ТFSI

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

stanimirt's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодаря за отговора! Посетих този човек http://vento.free.bg и го оправи. Махна едни пластини и го напръска с грес на Мотип. Сега няма никакво скърцане.
  2. Алуминиеви джанти 17ки с Втулка 57. Джантите се намират в сервиз в гр. София, Околовръстен път 62 – Драгалевци (до Кавазаки). Цена: 230 лв. Телефон: 0899813336 Забележки: Липсва едната капачка.
  3. Здравейте! Ползвам този продукт и съм много доволен. Препоръчвам го!
  4. Здравейте! Някой ползвал ли е услугите на Автокомпекс Маями за боядисване на щети по елементите?
  5. И моя шибедах го смаза. Точен изглежда!
  6. Смяната е около 400 лв. като трябва да разкачат резовоара. Реших да потърся в Интернет повече информация. За това питам и тук. В случай, че някой се е сблъсквал с това. Прочетох, че има лампичка, която светва, при нужда от смяна на филтъра.
  7. Здравейте! Имам Audi A4 TFSI 2.0 Quattro 2013 и е на 65000 км. Взех я на 55000 км и сега му правя 2 обслужване. От сервизът за 2ри казват, че не е нужно да се сменя горивен филтър. Производителят му давал дълъг живот, много километри и е в резовоара. Предвид нашия бензин как да процедирам, дали да го сменя? Прочетох, че има индикатор за него и при ниско налягане светва.
  8. Здравейте! Шибидахът започна да прискърцва при отваряне. Може ли да посъветвате с каква смазка да го намажа? Или като цяло как се поддръжа шибедах за А4 2013
  9. Здравейте! Имате ли впечетления от Тояга Тунинг Студетнски град?
  10. Здравейте! Желая да си сложа предна и задна камера на Ауди А4 2013. Ходих в Авител и те направиха диагностика на колата. Оказа се, че колата отказва да е препрограмират, за да свържат поне задната камера. Трябва да се сложи допълнителен модул и ще може да се сложи предна и задна камера. Някой да се е сблъсквал с такова нещо?
  11. stanimirt

    Retrofit Parking Camera Audi A5

    Здравей! Колко струва цялото удоволствие?
  12. Кога ти светиха? Преди запалване ли?
  13. Супер Сега докато е нова и всяка светлинка ме стряска А каква е идеята на това?
  14. Здравейте! Забелязах, че когато дам колата на контакт светят тези светлини - EPC и Engine Check. След като запали, спират да светят. Нормално ли е и да ходя да е преслушат?
  15. Здравейте Колеги И аз взех Американка и КАТ се заяде за това - Задните мигачи от червени на жълти. Можете ли да ме посъветвате какво да направя?
×
×
  • Create New...