nickgaidarov

Members
 • Content Count

  2,125
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About nickgaidarov

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  .

Персонална информация

 • Gender
  Мъж

Recent Profile Visitors

1,538 profile views
 1. Така е, колата в настоящата тема е А3 8l. Ще ти дам възможност ти да дадеш линк към правилната тема, за да не се заблуждава колегата по тази, която си дал в горния пост. Или пък той да си потърси. При неуспех - линка ще го дам аз.
 2. В грешка си - стоковата е gt1749v и разликите между двете турбини са минимални. И най-важното, нека потретя - присъединителните им размери са едни и същи и безпраблемна размяна е правена многократно, включително в този форум. Просто четете малко.
 3. Дори и двата турбокомпресора да имат някаква минимална конструктивна разлика, присъединителните им размери (тоест това, което реално интересува колегата) са еднакви. Или казано накратко, нека повторя - никакво преправяне не се налага.
 4. Не е необходимо да се "преправя" каквото и да било, тъй като на 110 к.с. и на 131 к.с. се слага един и същи турбокомпресор.
 5. Supreme тръгва по утъпканата от Apple пътека: https://lifestyle.bg/mobile/supreme-bazoviyat-3g-telefon-i-porednata-ludost-na-modata.html
 6. Преди смяна първо се пробва почистване.
 7. С времето кабелите се втвърдяват, стават чупливи, крехки и т.н., особено ако колата не е гаражна. Не вярвам в случая да е нещо по-различно от това.
 8. Най-обикновен изолирбанд е (пре)достатъчен.
 9. Както писах някъде по-горе, реални проблеми за Huawei няма и не се очакват: https://www.kaldata.com/it-новини/сащ-вероятно-ще-удължи-гратисния-пери-316159.html.
 10. https://www.capital.bg/biznes/kompanii/2019/08/14/3950601_promenia_li_igrata_novata_operacionna_sistema_na_huawei/.
 11. https://fakti.bg/technozone/402190-noviat-flagman-na-huawei-idva-na-19-septemvri.
 12. За нищо. Важно е да не е някоя куча марка и да е специално за уплътнения. P.S. Щях да пропусна - при тези лепила много важен е и срока на годност. Обикновено той е 3 години от датата на производство и задължително е маркиран някъде на опаковката.
 13. Най-вероятно конструктивно не са го измислили много добре и се явява слабо място.