Jump to content

mladen.mirchev

Members
  • Мнения

    41
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от mladen.mirchev

  1. mladen.mirchev

    А3 sb needle swap

    @bsdnikolov Колега дали би има време някой ден следобяд или събота/неделя да погледнеш преди години ме спаси със старта а3 и сменихме френското табло с вдо фулл фис.
  2. mladen.mirchev

    А3 sb needle swap

    Някъде близо до София да знаеш някой дали го прави и колко би ми струвало тва удоволствие.
  3. mladen.mirchev

    А3 sb needle swap

    Моята е края на 2006 2.0 ТФСИ 4x4,ако има значение километража има моментна скорост даже, мисля че не всички го имат надявам се да е от тея които поддържат как да разбера.
  4. mladen.mirchev

    А3 sb needle swap

    Демек само фейслифта?
  5. mladen.mirchev

    А3 sb needle swap

    Здравейте. Колата е а3 спорбек 2006г. Километража дали подържа тест на стрелките, при даване на контанкт и дали може да си обучи някаде в София ако става.
  6. Не, всичко е точно само дето свети работи си нормално иначе, като запаля несвети и след 1-2мин като покарам светва. До колкото знам спортбек 8п са с ел рейки.
  7. Здравейте. Някой слагал блоу офф на 2,0 тфси спортбек, че в бг не намирам почти никакви за 2.0 тфси само за 1.8Т ми изкачат. Сложих на фабричния адаптер за блоу офф, но разлика няма.Искам като разтоварва да се чува съскането.Колата е с генерация, даунпайп и кът оф клапа, ремапната с поп и бенг ако има значение.Ако някой знае сайт или мнение от къде да поръчам нещо което не е цената на турбината, ще бъда благодарен. Прикачам снимка на адаптера който сложих.
  8. Здравейте имам следния проблем с колата на жената. Колата а3 8п спортбек 1.9 bkc 105 коня. На таблото свети лампата на хидравликата в жълто не е червена лампа. Имаше някаква грешка и я изтрихме в момента нямам ваг ком да я закача пак да кажа каква беше грешката и след около 300-350км пак светна, като няма никаква разлика във волана хидравлика си има.Съвети от какво може да е.
  9. Аз карам 1.9тди 131ца. GTB1756VK 220коня на 507нютона с стоков съединител на Люк комплект нов 10к км до сега няма проблем.
  10. Здравейте,купих нов салон с подгрев и надуване,но моя е без и сега трябва да окабелявам някой правил ли е това и да каже за надуването от каде взема + - и подгрева от къде е прекарал снопа с кабелите за по лесно.
  11. mladen.mirchev

    EGR теч

    Здравейте колеги,искам да попитам къде в София мога да отида да ми оправят егр,защото взе да омаслява доста като давам повечко газ и почва да капе върху турбото.Колата е а3 1,9тди асз 131коня.
  12. айде малко ъп посетих адлер и излезна,че всичко е сток пика не се знаело от кво е,ама го махнахме.На 1-ви рън изкара 131 коня и 322 нютона.След ремапа 165коня и 402 нютона.Турбото е на 1,5бара в момента може още,но казаха че не е ок защото бързо ще замине,но ми казаха че мотора е ок и има потенциал за още :Д
  13. Сега началото на другия месец в адлера лънч и дебитомер офф да пуска повече нафта в ниските и дино ?
  14. 50лева само за монтаж
  15. Колега аз съм със същия плеяр и ми свирят и колоните и буфера но ми го направиха с кабели с камбанки защотото задните колони минават през усилвателя за буфера иди при някой който се занима със свързаване на музика и за 10/20 лева и 10 минути и си готов.
  16. ходл около 1,4бара държи пик удря на 1,6-1,7 някой път.Буста ми го монтираха в уест коаст дизел къстомс и ми човека ми каза,че тази кола сток неможе да държи такова налягане и 100% е пипана,а това ми го каза човека с лупото не някой случаен
  17. Излезна,че колата е ремапвана в италия и държи пик от 1,6бара
  18. Утре ще го потърся
  19. А някой да има познат от София който може да ми сложи буст метъра (плащам си)
  20. Колеги решил съм да си сложа буст метър на ауди а3 1,9тди 131 коня,ако може някой да ми каже какъв да си взема за дизел да не трепти и от къде по възможност от София.
  21. 2/3 врати отпред 13см отзад 16.5 и то с адаптори на 2/3 врати отпред маха е 13см по големи нестават.
  22. Здравейте от сутринта започна да ми свети AIR BAG на таблото без никаква причина някой колега от София разполагащ с ВАГ КОМ да видим дали мога да изтрия грешката? (Ще има почерпка :Д)
  23. mladen.mirchev

    1.9 TDI загрява

    нямаше ефект от рестарт снощи го пробвах :Д
  24. mladen.mirchev

    1.9 TDI загрява

    Колеги смених датчика на температурата и проблема остана закачихме я на комп. и при 110 градуса на таблото реалната температура е 88 при което си включва перката на първата степен.Казаха ми студените спойки на таблото ако не стане ново табло,но важното е че не загрява а само така показва...
×
×
  • Create New...