Jump to content

kaloiankirov

Members
  • Мнения

    47
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от kaloiankirov

  1. Продавам Audi A7 Competition 326hp, (3хS-line) на реални 179000km ; 2015г. Колата е закупена от Германия от първи собственик, (аз съм първи в България) и е много запзена. Платени пълно автокаско(без констатирани забележки), ГО, преглед, данък. Чисто нови гуми Dunlop 275 30 21. Дистроник + всички асистенти за сигурност, matrix фарове, пълен паркинг асистент + камера и 360о парктроник, head-up дисплей, S line електрически седялки с памет и подгрев отпред и отзад, четири озонов климатроник, оригинални dark shadow edition (черни лайсни, решетка и стъкла), черен таван, музика Bose, електрически отварящ и затварящ се багажник+ отваряне с крак, active sound exhaust system и много други За повече информация и снимки: https://mobile.bg/11663011909673658
  2. И при мен го имаше същото досадно хлопане. Смених маслените тампони и изчезна на 100%. Видимо им нямаше нищо, но си хлопаха. Сложих на феби обаче, защото в Тех-ко имаха само такива и 7 месеца по-късно десния пак се разхлопа... 🤨.
  3. Дай във ляво върху него и ще прочетеш. Ако сипеш течност за чистачки ни изчезва ли ?
  4. Аз си конвертирам на .mpeg4 за да вървят, но май и .avi ставаше.
  5. Еййй голям спор значи... Няма как да редактирам заглавието или обявата, защото съм редактирал вече, но не смятам че подвеждам или лъжа някой. За мен проблема е, че не съм споменал марката , а не че не са оригинални. Всеки, който разгледа снимковия материал би се запознал веднага с това, че джантите не са АУДИ. Нека спора спре до тук, защото джантите не са никак лоши .
  6. Не съм написал оригинални АУДИ джанти. Оригинално се разбира нещо което е оригинално по марката си в случая Alutec, нещо което се вижда и е снимано специално, а не китайски реплики. Съжалявам ако някой се ппдвежда за нещо, но смятам , че се вижда ясно.
  7. Колега какво точно целиш с този пост??? Джантите са си карани на ауди А6 ... Как така те прозря мисълта, че тези джанти не са за никой модел АУДИ. Напълно оригинални немски джанти са си. Приложена е и обява със снимки, от които е видно. Не разбирам какво ти пречи моята обява за продажба та реши да се .... тук ? Просто е - не те карам да ги купуваш, не карам и никой друг, а само предлагам това което имам и т.н, затова си спами другаде!
  8. И как са хубави ли си ги представи? П.П. Снимките след малко от компютъра, че от телефона се “бъгва”.
  9. Продавам 4 бр. Пригинални, лети джанти 17” ; 5х112; 7,5J, с фтулки на вътрешния отвор на 57,1мм(Карани на Ауди А6-4Ф).- без забележки. Идеално прави и бе драскотини. Зимни гуми Good Year Ultra grip. 225/55/17 (dot3315)- 2 бр . 5.5 мм и два 5 мм.-без балони или кривини. Цената на комплекта гуми с джанти е 550 лв. Намират се в гр. София. тел 0879887739 За повече снимки : https://www.olx.bg/ad/prodavam-4-br-originalni-leti-dzhanti-s-gumi-5h112-17-CID360-ID7TO88.html
  10. Продавам комплект чисто нови задни накладки(4 бр): АТЕ(13.0460-2888.2 / ATE) Накладките стават за всички А6(4Ф) както и А4 В6. Продавам ги защото ми останаха от старата кола. Накладките са от висок клас.(Закупил съм ги за 136 лв.) Цена 70 лв тел: 0879887739 По желание мога д аги изпратя по куриер.
  11. 238 лв цена в тех ко. Който ползва намаление излиза около 165 лв.
  12. Не съм разглобявал все още понеже напоследък не ми остава време. Иначе до конкретна и логична причина не можах да стигна за случилото се въпреки няколкото консултации в два различни сервиза и затова претръпнах вече, защото минах към 4-5000 км и всичко е перфектно, така че ако я разглобя да почистя колектора и видя нещо съмнително ще споделя.
  13. Ясно значи ще я свърша тази процедура. Ще поразгледам и мисля сач да го направя.А когато е спрян ЕГР, той не се ли затапва по някакъв начин. Смисъл пак ли има нужда пт почистване.
  14. А каква е идеята да почистя всичко, за да не се получи пак?
  15. За да не попадне нещо пак ли ? Попринцип всичко, което е попаднало и причинило тази беля и съответно парчето от турбината би трябвало да е излязло през генерацията нали ?
  16. Рециклирах турбото и вече всичко е точно ?? Турбината беше с липсващо парче. Сега няма и помен от виене.
  17. Най-вероятно трябва да се разглоби за да се види, но няколко години работи перфектно. Тя и сега си надува, не пуши и не харчи масло. Знам ли предложиха ми цена от 120 до 320 лв за рециклиране с година гаранция. Мисля да покарам още няколко дена за да се опуши ако изпуска от някъде и ако нищо не се вижда да се сваля и да се прави.
  18. Колата е доста надута наистина и е нормално турбото да умре рано или късно , но по перката няма следи от допир, а в продължение на два часа я тествахме. Следите по корпуса може да са стари знам ли. Аз съм се приготвил да рециклирам турбото като видях, че има луфт , но ме съмнява, че тоя звук не е от това, а правя сметка да смяням колата. Съответно не ми е фикс идея да рециклирам турбината ако този гаден звук не е от нея.
  19. Ами честно казано, звука е доста странен на мен ми прилича повече на звук от въздух. Майстора каза, че така се чува понякога, някоя гарнитура ако се размести , но огледахме всичко и няма нищо притеснително, включително и по генерацията.
×
×
  • Create New...