Jump to content

Gancho Stefanov

Members
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Gancho Stefanov

  1. Мерси, ще се сменят и четирите.
  2. Привет колеги. Има ли разлика в задният мост на куатро преди фейслифт и фейслифт?
  3. Здравейте колеги. Предстои ми смяна на четирите врати и се чудя дали има някаква разлика в тях. Съответно за седан и авант и преди фейслифт и фейслифс. П.С. моята е авант и става въпрос само за металната част без рамките.
  4. Не пробвах. В момента сам пуснал мост в буксата на цд-то и подсветката работи като дам на контакт и като извадя ключа от стартера спира да свети. Преди да намеря проблема бях махнал бушона на запалката и единствено подсветката на таблото работеше и се димираше. И в момента сред моята интервенция си се димира, но само на тоблото.
  5. Мерси колега ще ги проверя... предполагам ако ги прозваня с мултицета ще покаже ако има късо.
  6. Проблема все още не е решен. Но симптомите са същите, може ми по подробно инфо къде точно да търса късото и какво точно се разглобява? Мерси предварително. Пп В момента съм без бушона на запалките и не свети
  7. Аз си го слагах и не съм преправял нищо, когато купих колата също не беше с оригиналният си плеър, но не обърнах внимание дали подсветките светеха постоянно с него. Има ли кабел от зумера за подсветката въркан за сд-то?
  8. Здравейте колеги. Имам малко странен проблем, подсветката та всички копчета ми свети постоянно. Колата не е с оригиналният си касетофон (ако е от значение) и в момента я карам с изваден бушон на запалката без ниго подсветката не работи. Четох във форума, че може да е от прецакан клеморед смених го, но проблема остана.
  9. Колега как реши проблема с подсветката, че и мен ме мъчи
×
×
  • Create New...