Jump to content

Lambada

Members
  • Мнения

    58
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Lambada

  1. Lambada

    Смяна волан

    Здравейте става въпрос за ауди а4 б8 2.0 тди 2008 година интересува ме тъй като съм без мулти волан но имам темпомат лентовия кабел е с номер 8K0-953-568-E и съм решил да закупя нов лентов кабел с НОМЕР 8K0-953-568-F и трилъчев мулти волан ще може ли да се подкара с Ваг кома и също така тези лентови кабели и модула имат ли компотент протекшън?
  2. Здравейте от известно време ми прави впечатление че колата показва нормални стойности в движение но като паркирам на място примерно 5 градуса в движение оставям я за 30мин качвам се показва 12градуса карам 10-15мин пак спада на 5градуса преди не ми е правило впечатление да ги мени така нормално ли е или си е заминал датчика който е зад решетката?
  3. Здравейте и аз имам силни вибрации от 125км нагоре започват мойте и забелязвам че при подаване на газ се увеличават ако закрепя една скорост са по малки и ако има завой също изчезват от къде да почвам мисля че не от гуми и джанти... С гуми мишелин на 1 год съм....
  4. Здравейте от известно време забелязвам че като минавам през неравности или малки дупки има вибрация в двата фара нормално ли е или нещо може да е откачено като цяло кантар всичко си работи.. За ауди а4 б8 с би ксенон става въпрос...
  5. Lambada

    Относно парктроник

    Здравейте от една седмица като измия колата или вали единия датчик започва да пищи постоянно отпред на решетката след като изсъхне си работи в датчика ли да търся проблем и с валео ли е желателно да го заменя че виждам че мойте са такива.
  6. Как да вляза в него без навигация съм само с медия? С audi concert съм имам ли зелено меню?
  7. Мерси колега но в менюто нямам oil level с Ваг Ком може ли да се включи?
  8. Здравейте интересува ме с Ваг Ком може ли да се отключат опции в менюто да показва ниво на масло в двигателя и заряд на акумулатора също така да се увеличи и времето на повече от 10 мин при изгасен автомобил да свири музиката без да гасне.?
  9. Lambada

    Дренаж климатик

    Здравейте някой знае ли къде минава отводнителната тръбичка на климатика (дренаж) че имам съмнение че е запушена защото не виждам да капе отдолу.
  10. Здраввйте трябва ли да се сменя нещо по инсталацията или става направо да сложа диодни стопове че в момента съм с крушки.?
  11. Здравейте в момента съм с круиз контрол и модул 8К0953568Е но нямам мулти волан и искам да сложа трилъчов трябва ли да търся модул с друга буква или ще стане и този.. Благодаря
  12. Lambada

    Смяна на волан

    Здравейте в момента съм четрилъчев волан доста грозен но не е мулти искам да го сменя с трилъчев sline за да управлявам музиката колата е а4 б8 2.0тди 2009г с темпомат освен волана какво ще ми е нужно друго трябва ли да сменям лентов кабел?
  13. Lambada

    Размер джанти

    Здравейте в момента съм с 16 цола искам да купя 18цола и гледам ет35 8j 5х112 и гуми 245/40/18 с това ет дали ще докачат колата е седан 2.0тди 2009година. Какво ет е най добре за 18 цола? Поздрави
  14. Lambada

    Разход гориво

    Здравейте от скоро съм собственик на ауди а4 б8 2010 2.0тди 143 конски сили и въпросът ми е нормално ли е като запаля колата и мина 3-4 км градско да падат оставащите километри за гориво с 20-30 км днес запали сочеше 560км гориво и за 4 км в града падна на 530км като загрее не ги мени толко? На борда сочи около 6.5-7.5 градско но стрелката си пада значително ... 😀
  15. Сваляха бронята видимо всичко си е ок но като я сложиха пак се заклещват на капаците маската ли не са центровали не знам чудя се някой добър бояджия дали ще успее да намести фаровете и пръскалките... Иначе си работят и 2 те но излизат много в горния край на квадратчето и от там ме съмнява че идва целия проблем... Едно направят друго повредят...
  16. И при мен от сваляне на бронята не се прибират някой намери ли решение на проблема..?
  17. Ще хода да я свалят пак значи да не счупа пръскалките ме е страх...
  18. Здравейте след като си оставих колата да я обслужат ремъци ролки и масло забелязах че пръскалките на фаровете ми докачат в горния край демек под фара като излезнат и не се връщат трябва леко да ги бутна на вътре как мога да ги регулирам преди нямаше проблем преди да свалят бронята?
  19. Здравейте имам проблем със пръскането на фаровете и предния прозорец работят когато си поискат от 10 пъти 2-3 пъти работеха иначе си пръскат и на фаровете и на прозореца? Дали в лоста е проблемаа?
  20. Здравейте имам въпрос отностно парктроник на ауди а4 б8 2008 парктроника ми се активира само когато включа задна скорост ако спирам на първа до нещо не се активира така ли си е или има проблем иначе работят всичките сензори.?
  21. Lambada

    Въпрос sd карта

    Това по-добрия вариант но няма джойстик при скоростния лост?
  22. Lambada

    Въпрос sd карта

    Демек е най нисък клас музика и медиа така ли?
  23. Lambada

    Въпрос sd карта

    Здравейте интересува ме ауди а4 б8 2009 с сд чейнджър има ли слот за карта памет За aux видях в подлакътника и от Bluetooth може ли да се пуска музика на автомобила?
  24. Нищо не съм сменявал и си карам така... 😂😂😂
  25. Buzzi този път не ти звънях и се нбутах с някой лев..... 😀😂😂 Съединителя момчета...
×
×
  • Create New...