Jump to content

maxell0120

Members
  • Мнения

    61
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A3 8P1 BKD

Персонална информация

  • Локация
    Хасково

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

maxell0120's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. maxell0120

    ФАРОВЕ НА А3 8П

    Годините на колата също имат значение. Ако едната е фейслифтова няма да стане.
  2. През Януари месец топло не е ставало, колега. Под климатик имах предвид, че съм пуснал джаджата от където се регулира температурата в купето. През този месец съм пускал да духа над 28 градуса и имаше теч под колата. Та за тези, които се интересуват проблема се оказа скъсан маркуч идващ от казанчето. Когато се вдигна колата се виждаше как и от къде тече и сега всичко е нормално. Друг проблем в момента е странното палене сутринта и вибрациите на празен ход.
  3. maxell0120

    Audi a3 8p габарити

    Или просто си взимаш обикновенни крушки (W5W) и си караш. Аз лично имам сложени на Philips такива 4300k.
  4. Под колата има видим теч на антифриз, но както споменах по-горе само когато партното е пуснато на топло. На студено не съм пробвал как е положението. Другата седмица се престраших да покажа колата в някой оторизиран сервиз на ауди тук, за да се види какъв е проблема всъщност. Надявам се само да не е нещо сериозно. Колега, колата се намира и се кара в Германия вече в продължение на година.
  5. Здравейте, колеги. От скоро имам сериозна загуба на антифриз, а колата се кара всеки ден. Също така забелязах, че има някакъв теч под колата докато се кара и само когато климатика/парното работи. Усещам, че и средните две духалки също не духат. Въпроса ми е дали някой може да ме светне малко от какво може да е, за да погледна сам, защото в момента се намирам в чужбина и не мога да я оставям някъде да я видят. Колата е 2.0 TDI с код на мотора BKD. Благодаря предварително.
  6. maxell0120

    Джанти

    Аз имам познат, който е с ет35. Ако имаш интерес ще ти снимам да видиш как изглежда.
  7. maxell0120

    Джанти

    Ами то по принцип ще станат, но въпроса е дали ще ти харесва да стърчат навън. Моето също беше ет56 и сега сложих други за лятото, които са ет45. Според мен ет40 е абсолютния минимум, който трябва да се сложи на 8P, всичко под 40 носи риск.
  8. И аз така мисля, колега. Нямам много знания по въпроса, но ако е това мисля, че ще има и много неравномерна работа на двигателя и т.н. За сега не усещам чак толкова промяна в държанието на двигателя. Има само едни малки досадни трептения на свободна, но до колкото четох из форума май е познат проблем на този двигател и си го има. Аз лично мисля, че са някакви гарнитури, но все пак докато не се отвори и види няма да стане.
  9. Благодаря ви за съветите, колеги. Скоро ще се прибирам в България и тогава ще я карам да се види какво е. Едни познати казват, че е възможно да е пукнала глава. Общо взето нямам никаква идея, а само се надявам да не е нещо много скъпо и сериозно.
  10. И аз съм на мнение да е това проблема, но в момента не съм в България, а тук всичко е много скъпо. Както обясних има пушеци само при студен двигател. Свещите и всичко свързано с тях са проверени преди седмици, колега. Имаше една изгоряла свещ и е сменена. Честно казано нямам идея на колко километра е, колега. Само аз съм навъртял близо 300к, така че е възможно да е на много повече. А иначе благодаря за съвета, ще проверя веднага щом имам възможност.
  11. О пръстените ги смених скоро, колега. Като покарам малко си пропушва само като превключвам между скорости и то само няколко пъти. При заграят мотор пушеците изчезват и ги няма цял ден даже и след дълъг престой.
  12. Здравейте, колеги. От известно време имам проблем, който ме дразни много и се надявам някой от форума да помогне. Проблема е следния. Като паля колата на студен двигател имам един син пушек и след това го няма докато не форсирам отново. Проблема не се забелязва, когато колата е загряла. Споделям и видео Цъкни тук, за да стане по-ясно. Колата е 2.0 TDI BKD.
  13. maxell0120

    Гуми и джанти за A3 8P

    Ето и моите за лятото.
  14. Наистина е ужасно насреща някой да кара с подобни крушки. Не е за вярване как тук е разрешено използването им.
×
×
  • Create New...