Jump to content

maxell0120

Members
  • Мнения

    61
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от maxell0120

  1. maxell0120

    ФАРОВЕ НА А3 8П

    Годините на колата също имат значение. Ако едната е фейслифтова няма да стане.
  2. През Януари месец топло не е ставало, колега. Под климатик имах предвид, че съм пуснал джаджата от където се регулира температурата в купето. През този месец съм пускал да духа над 28 градуса и имаше теч под колата. Та за тези, които се интересуват проблема се оказа скъсан маркуч идващ от казанчето. Когато се вдигна колата се виждаше как и от къде тече и сега всичко е нормално. Друг проблем в момента е странното палене сутринта и вибрациите на празен ход.
  3. maxell0120

    Audi a3 8p габарити

    Или просто си взимаш обикновенни крушки (W5W) и си караш. Аз лично имам сложени на Philips такива 4300k.
  4. Под колата има видим теч на антифриз, но както споменах по-горе само когато партното е пуснато на топло. На студено не съм пробвал как е положението. Другата седмица се престраших да покажа колата в някой оторизиран сервиз на ауди тук, за да се види какъв е проблема всъщност. Надявам се само да не е нещо сериозно. Колега, колата се намира и се кара в Германия вече в продължение на година.
  5. Здравейте, колеги. От скоро имам сериозна загуба на антифриз, а колата се кара всеки ден. Също така забелязах, че има някакъв теч под колата докато се кара и само когато климатика/парното работи. Усещам, че и средните две духалки също не духат. Въпроса ми е дали някой може да ме светне малко от какво може да е, за да погледна сам, защото в момента се намирам в чужбина и не мога да я оставям някъде да я видят. Колата е 2.0 TDI с код на мотора BKD. Благодаря предварително.
  6. maxell0120

    Джанти

    Аз имам познат, който е с ет35. Ако имаш интерес ще ти снимам да видиш как изглежда.
  7. maxell0120

    Джанти

    Ами то по принцип ще станат, но въпроса е дали ще ти харесва да стърчат навън. Моето също беше ет56 и сега сложих други за лятото, които са ет45. Според мен ет40 е абсолютния минимум, който трябва да се сложи на 8P, всичко под 40 носи риск.
  8. И аз така мисля, колега. Нямам много знания по въпроса, но ако е това мисля, че ще има и много неравномерна работа на двигателя и т.н. За сега не усещам чак толкова промяна в държанието на двигателя. Има само едни малки досадни трептения на свободна, но до колкото четох из форума май е познат проблем на този двигател и си го има. Аз лично мисля, че са някакви гарнитури, но все пак докато не се отвори и види няма да стане.
  9. Благодаря ви за съветите, колеги. Скоро ще се прибирам в България и тогава ще я карам да се види какво е. Едни познати казват, че е възможно да е пукнала глава. Общо взето нямам никаква идея, а само се надявам да не е нещо много скъпо и сериозно.
  10. И аз съм на мнение да е това проблема, но в момента не съм в България, а тук всичко е много скъпо. Както обясних има пушеци само при студен двигател. Свещите и всичко свързано с тях са проверени преди седмици, колега. Имаше една изгоряла свещ и е сменена. Честно казано нямам идея на колко километра е, колега. Само аз съм навъртял близо 300к, така че е възможно да е на много повече. А иначе благодаря за съвета, ще проверя веднага щом имам възможност.
  11. О пръстените ги смених скоро, колега. Като покарам малко си пропушва само като превключвам между скорости и то само няколко пъти. При заграят мотор пушеците изчезват и ги няма цял ден даже и след дълъг престой.
  12. Здравейте, колеги. От известно време имам проблем, който ме дразни много и се надявам някой от форума да помогне. Проблема е следния. Като паля колата на студен двигател имам един син пушек и след това го няма докато не форсирам отново. Проблема не се забелязва, когато колата е загряла. Споделям и видео Цъкни тук, за да стане по-ясно. Колата е 2.0 TDI BKD.
  13. maxell0120

    Гуми и джанти за A3 8P

    Ето и моите за лятото.
  14. Наистина е ужасно насреща някой да кара с подобни крушки. Не е за вярване как тук е разрешено използването им.
  15. Колеги, останах разочарован от NB Laser. Едната изгоря веднага след втория месец, иначе светеха що годе ок. Сега съм с Philips Whitevision на къси и Xtremevision на дълги. Невероятни крушки! А и работят вече 6-ти месец.
  16. Здравейте, колеги. Искам да се извиня, ако е било пуснато преди и е било отговорено, но не намерих подобен проблем в търсачката. От вчера имам едно ужасно силно тракане около предните гуми като потеглям и ускорявам. Преди ми бяха казали, че имам карета за смяна, но също така допълниха, че ще изкарат още. Дали според вас е от каретата или става въпрос за нещо друго?
  17. maxell0120

    Гуми и джанти за A3 8P

    Мисля, че 225/40 е идеалният размер за 18'ка. За ЕТ'то мисля, че си прекалил. Успех!
  18. Благодаря ти за отговора, колега. В бъдеще имам намерение да пробвам, но за сега всичко е точно.
  19. maxell0120

    Гуми и джанти за A3 8P

    Да просто от интерес питах, колега. Благодаря ви за отговорите!
  20. maxell0120

    Гуми и джанти за A3 8P

    Ами ЕТ45 са. Мисля, че нямат с по-голямо. А колко е минималната дебелина на една втулка?
  21. maxell0120

    Гуми и джанти за A3 8P

    Колеги, харесах си джанти 5х112х66.5 дали ще станат на 8р BKD? Сегашните ми са 17-ки и мисля, че са 57.1
  22. Аз си сложих TAB 74ah и съм много доволен. Исках да си взема Varta, но продавача настоятелно ми препоръчваше да си взема TAB.
  23. В смисъл имам предвид, ако сложа прожектори (лупи) на моите рефлекторни фарове дали ще заслепява хората? Питам, защото до преди няколко месеца имах намерения да пробвам. Чух, че има човек, който се занимава само с това и има доста клиенти.
  24. Казвате, че прожекторите (лупите) в рефлекторните фарове са най-зле.. Или?
×
×
  • Create New...