Jump to content

worm

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от worm

  1. Мога ли да изкарам моментната скорост в километри на Фис-а? Колата е A3 8p sportback 2005г с големия фис и борд компютър.
  2. worm

    Проблем с ЕГР 1,9 TDI 105коня

    Окей , мерси за пореден път
  3. worm

    Проблем с ЕГР 1,9 TDI 105коня

    Да пробвам да го почистя , или няма смисъл ? А за стойностите ги снимах точно след като чукнах газта.
  4. Колеги и при мен светна чек-а , заради прословутия ЕГР. Снимал съм отчетената грешка и след това показателите в 3ти блок. Странното при мене , е , че се чува леко свистене около интеркулера когато подавам леко газ. Естествено ще отида на майстор ( другата седмица ) да види какво се случва около кулера , но въпроса ми е , може ли от интиркулера да издиша въздух ( ако има някой напукан маркуч или някоя разхлабена скоба ) и от там да недостига въздух до ЕГР-а и да отчита грешка.
  5. worm

    Audi A3 8P - VCDS

    Колеги , търсих на много места , прерових целия VCDS , но не открих дали ( и как ) може да се програмира функцията Coming home / Leaving home да включва ХАЛОГЕНИТЕ вместо късите светлини .
  6. И аз съм с проблем с функцията CH/LH без сензор за светлина. Направих всичко описано по темата ( с поставянето на кабел в 12 пин и слагането на другия край към маса и активиране с VCDS). Leaving home не работи. Виднъж присветнаха фаровете като отварях вратата , но само веднъж и за секунда.Работи само при отключване ( Coming home ) и то от време на време. Когато я оставя заключена повече време ( над 1 час ) , явно "заспива" , да няма консумации от акумулатора ( поне така си го обяснявам аз). Когато я отключа и заключа 2 пъти от дистанционното ( без да пипам нищо друго ) не светват , но на 3-тия път при отключване светват . Махнах масата от болта , но положениито е същото. Кабелчето си стои в ПИН 12 , а другия край съм го откачил и го изолирах ( не се допира никъде ). Нямам проблем с микроключалката в шофьорската врата.Пасажерската от време на време неотчита , но предполагам тя не играе роля. Колата е Audi A3 8P 2003г.
×
×
  • Create New...