ilian681

Members
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

About ilian681

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  A4/B7-1.8T Avant

Recent Profile Visitors

743 profile views
 1. Да разбирам, че не се налага задължително да се сменя в "Ауди" и маслото да е "VW-ATF" ! И аз имам механик с който работя но няма "Vag-com" ! Възможна/надеждна ли ще е смяната без софтуер....?
 2. Здравейте, колеги Наближават КМ. на които трябва да сменя маслото на ав. скоростна кутия ( Multitronic-7 скорости А4/В7) ! Моля Ви за съвет как е най-добре да го сменя... машинно или ръчно...??? Обадих се в "Ауди" за оферта и подробности за смяната.Там ми казаха, че ще струва 274лв смяната, която е ръчна...! На въпрос от моя странна а защо не го сменят машинно...? Отговора беше: " инструкцийте от завода в Германия са да се сменя ръчно а не машинно" !!!
 3. Не се карайте...!😉 А карайте, Ауди! 😁😁😉 Няма да дупча нищо, правя и един РЕ-МАП и газ!😉
 4. Здравейте, колеги! Благодаря Ви за съветите, които споделихте.Заложих на "Landi Renzo Evo" за сега съм доволен!!! Колата си върви супер с малката разлика, че на бензин е по-пъргава и вади по-плътен глас ☺️ Но смятам,че един ре-мап няма да е излишен ;) Разбрах, че след газифициране било хубаво да се пробие малка дупка в гърнето с цел изтичане на водата, която се събира от конденза и така се спирало гниенето! Има ли нещо вярно...??? (НЕ ми се иска да го правя!)
 5. Благодаря, на всички Ви за мнението Спрях се на https://landi.bg/landirenzo-evo-obd-висок-клас-газов-инжекцион-за-3-4-цил/ 1350лв им е офертата ! Дано не сбъркам
 6. Масло 5w30 Castrol Egg LL(събира 4л.) ползвам, пълно обслужване ангренажен ремък(ContiTech) водна помпа,филтри (горивен маслен въздушен и купе) ми излезе - 600лв после ксенон си имам но обърнах всички крушки(дневни,габарити и халогенните) с Лед на " Osram" музиката съм е запазил в оригиналния си вид но сложих система "Dension" която ми изкарва USB и AUX без да се сменя оригиналния интерфейс на таблото, парктроника е заводски! Та само гумите "Мишелин Алпин 6" за 850лв ми липсват Ако може да съдйстваш
 7. Здравейте, колеги смених халогенните крушки с ЛЕД ! Мисля, че стана добре
 8. Благодаря, за мненията! Още събирам оферти от майстори но като цяло всички препоръчват “Lovato” а колкото до чипа за сега не мисля да го правя ( но и с чип до 190кс няма проблем за над 200кс се купува отделно бърз изпарител и пак става но не мисля да си чупя колат)
 9. Здравейте колеги, бихте ли ме посъветвали за избора на газов инжекцион за А4/В7-1.8 Т ... ? Благодаря Ви предварително
 10. Аз халогените ги ползвам в мъгла и вечер извън градско да осветяват банкета, всичко останало ми се вижда излишно
 11. Огледах и другите алтернативи но държах на това да е "Dension" Благодаря, все пак !
 12. Не знам как може да си толкова НЕ на ясно! А в същото време да изразяваш мнение което е 100% грешно
 13. Здравейте, колеги аз си смених дневните светлени, както и габаритните с LED крушки на “Osram” и съм много доволен. Цената също ме устройва(42лв за 2та комплекта но и ги намалиха с по -30%)