Jump to content

ЛевскиСофияАуди

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A3 2.0 tfsi quattro

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

690 профилни разглеждания

ЛевскиСофияАуди's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колеги как да разбера каква е помпата гнп на а4 б8 3.0tdi
  2. И да ви се похваля ,навигацията тръгна след попистването
  3. А дали ще е съвместима с моя двд механизъм ,както пише в обявата.Мисля да я поръчям ,ще се обадя утре на човека, да видя какво ще каже Ще пробвам първо с почистването да видим какво ще стане ,ако не се оправие го мисля тогава.Благодаря засега . Ще пробвам с почистването първо да видим какво ше стане.Благодаря засега.
  4. Добре благодаря .Аз бих сменил тази оптика ,но не знам от къде да закупя нова ,и дали ще е за моя модел ,и кой би ми го сменил.Звънях в авител и ми казаха че могат само да я почистят срещу 30 лв.
  5. Ами не ми показва ,като цъкна на нави и след това цъкна сет ъп ми дава меню ,отивам на version infornation и не ми показва нищо.Иначе на car като дам ми показва version sw:0650 Hw:h72 Но тютова май не е версията на навигацията ?
  6. Добре ,благодаря Но все пак днес за 3ти път се видях с човек ,и диска не тръгна ,а първо уж дава че софтуера се ъпдейтва ,но после изписва пе не може да прочете диска.Като човекът каза че е пускал диска на друга навигация и тръгва.Посъветва ме да си сменя оптиката .Но откъде да я взема и да търся къде да ми я сменят не знам
  7. Хора ,моля помагайте.Навигацията ми е рнс е на а3 2006г.Пробвах да я подкарам с дискове от олх ,но неуспешно с 3 различни диска .Имам оригинален от 2006 без карти на бг и тръгва .Какво мога да направя за да се получат нещата ? Не съм много наясно дали ъпдейт на софтуера трябва ,дали да се почисти оптиката като се свали или направо да се смени оптиката
×
×
  • Create New...