Jump to content

cekoalex

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    А6 C5

Персонална информация

  • Локация
    Оряхово

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

cekoalex's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Имам интерес към невъзвратния клапан, наличен ли е?
  2. А какво масло и къде, защото се оказва че и със смяната на масло на нашите мултитроник и 01j, малко сервизи могат да се оправят. При мен също има огромна разлика, след смяна масло, но направих ресет и адаптация. Колата върви гладко , не проиграват оборотите. Aдаптирах на леко опъната ръчна 😋😋😋.
  3. Въпроса ми е към Райно, интересува ме цената на оригинала при него, заместители те са дори под 15 лв/л
  4. Здравейте,каква е цената на масло за автоматична скоростна кутия мултитроник 01J,колата е ауди а6 с5 2002г,2,5 tdi 155кс.мисля че маслото е G052 180 A2
  5. Здравейте! Искам да попитам има ли развитие по въпроса, защото явно тези симптоми са доста често срещани при мултито. За съжаление всеки обяснява,,НЕЩО,,без да се конкретизира или хората които знаят не искат да помогнат. Аз говорих с Мишо за този проблем и той каза че се сменят фрикционни(за около 500 лв) и евентуално нещата ще се оправят, но сервиза му е някъде в Хърватска, мисля че... Вярно е че само с приказки нещата не се оправят в нашия случай,затова ако някой е по-светнат по въпроса нека обясни. Пък може и други майстори да разхвърлят тоя прословут мултитроник?
  6. При мен се оказа недостатъчно масло в кутията. Долях цял литър. Общо взето тук никой не споделя..... Долина се при запален двигател, положение на селектора,, Р,, 36,градуса температура на маслото, налива се през пробката която се отива със шесто грам 10мм,докато прелее и се завива пробката След това адаптирах. Дано съм бил полезен. Поздрави
×
×
  • Create New...