chicho_ gosho

Members
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

About chicho_ gosho

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  A4 B7 tfsi quattro

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Вече втора година с двойка тфси куатро, ръчни скорости, никакви ама никакви драми, 3 смени на маслото през 10 000, разхода на масло е абсолютно нормален при мене. Не съм доливал повече от половин литър. И при мене тракаше отзад, веригата се сменя елементарно. Има драми с едни клапани около турбото, дето са 100 лева и се сменят за 10 минути и толкова, смесен разход 8.5/100.
 2. Купувам халогенни фарове за А4 Б7, здрави без счупено и лепено, задължително от кола с лява дирекция, може и леко пожълтели.
 3. Колеги търся предна решетка за А4 В7, в идеално състояние, ако може оферти със снимки. Давайте оферти тука може и на л.с. Доставка с еконт.
 4. Баш с читав осцилоскоп може да се види тия импулси има ли ги няма ли ги. Иначе ти говориш за стробоскоп, което е друга джаджа.
 5. Един пич в ютюб се бореше с следващото поколение на тия мотори ама беше закачил осцилоскоп и така датчик по датчик и стигна до скапана помпа високо налягане. И тука някой с подходящо оборудване и мотивация трябва да се заеме и да се види какво не му достига на тоя мотор когато е студено.
 6. В триста форума ни едно решение! От помпата в резервоара през една камара датчици до ламбда сондата, ни един не видях да е написал, че е решил проблема. Аз зяпах налягания на горивото в ваг кома, всичко е в норма!
 7. Да изтупам прахта малко понеже и аз съм в кюпа с същия проблем , диз...ъъъ така де бензина пали едвам от как паднаха температурите, запали ли работи перфе, загрее ли пали от раз?!??! Ваг кома не показва никакви ама никакви грешки, сменени са клапани картерна вентилация и тоя за бензиновите пари, вакуум помпата е профилактирана, чисто нови свещи НГК и акумулатор 70А. Утре ще проверявам налягания на гориво, и в понеделник поръчвам червени бобини и букси, и датчик ниско налягане на горивото че като чета и той е в основните заподозрени, някой колега ако се е оправил с проблема и даде насоки ще е чудесно!
 8. Мерси за подсказката, и мойте са същия десен ама тая лявата е по зле от моята 😀 надявам се да изпадне нещо в перфектно състояние.
 9. Нито един десняк ли няма с читава лява седалка?😃
 10. Колеги търся лява шофьорска седалка за А4 В7 комби текстилна тапицерия в перфектно състояние, може и целия салон ако е перфектен? Пишете тука на лично ако имате оферти.