Jump to content

Mindburn

Members
  • Мнения

    307
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Mindburn

  1. @Galin може ли линк от къде го купи?
  2. Колеги, може ли някой да даде линк за изчистени последните карти на мми 3г хай? Свалих 2 варианта на картите от две места ама са комплект с 3г плюс и трия ръчно неприложимите директории за да се хване на сд 32гб. Благодаря!
  3. @zdrash ще ти бъда благодарен! Какви възможности дава стика за разлика от бокса? Аз съм с mmi 3g high, какво ще е необходимо освен стика?
  4. Да помоля, ако има някой с fire stick в колата да каже как стоят нещата и дали е доволен?
  5. @Vasil82 Цяла седмица ме мотаха, смениха управлението и за сега е наред.
  6. Гледам на снимката че и размерите са различни. Голямата тря да е 420мм. Те даже са по малки от малката перка.
  7. @OvivO Това предполагам е само самата перка?
  8. @marinnik Благодаря! Ще разгледам.
  9. @ники 125кс. Така де, но управлението е на самата перка. Има вероятност и да е реле. Имам чуството че точи и акумулатора доста. Не съм чистил дренажи и може и там да е проблем. В четвъртък ще се рабере. До сега никой не ми предлага само 1 перка, камо ли само управление. Не можах да намеря в нета тия релета как вървят като цена за да имам предварителна информация и нагласа.
  10. @kazichene аз правих теста с vcds, голямата перка си върти нон стоп, малкия върти само за теста и спира.
  11. @kazichene Благодаря! Идния четвъртък записах първия възможен час в сервиза.
  12. Cdya 2010 е моя Афтърмаркет мисля че има ама само перки. Тя перката си ми е здрава. Проблема явно е в реле, управление или мотор. ОЕМ намирам заедно перката с мотора и управлението, но наистина е много пари.
  13. Колеги, чета, че може и в релето да е проблема. Да не изпадна в ситуация с нови перки и управления и със същия проблем. Къде се намира това реле и как се проверява?
  14. Не съм на 100 % сигурен, но мисля че това е номера - 4F0 959 455 K
  15. @Vasil82 благодаря! Така или иначе, всички се дърпат и дават само комплект 😩
  16. @Vasil82 ок, благодаря ти много! Само да вметна че колата е фейс, и при тях няма разлика с моторите и управлението надявам се. Видях че и двата мотора са по 400w, перките са 420 и 400, а за управленията нищо незнам. Ще се търси перка която и да е!
  17. Лошото е че аз лично нямам условия и възможност да се справя сам и съм зависим от сервизи. В крайна сметка, ще ще се опитам да потърся голямата перка с управлението втора ръка и евентуално сервиз/човек да ми я сменят. Оем ако са, доколкото разбирам вървят заедно - перка, мотор и управление. Определено утре ще видя и руския форум.
  18. За което съм благодарен на този форум и най вече на такква като вас с опит.
  19. @Vasil82 Не ми се дават пари определено, но не съм сигурен, че разбирам каква ти е препоръката. Да сменя само мотора на проблемната лява перка ли? За теста какво ти е мнението? Притеснявам се, че в който и сервиз да отида най вероятно ще кажат смяна на всичко. За това търся информация и варианти от тук, които съм сигурен че има, да оправя проблема без да давам няколко хиляди лева.
  20. Изтрих я грешката, сега не се появява. @kazichene да новите оем са много пари и са перки с управление заедно, автърмаркет има само перки доколкото разбирам. Имам вариант за около 5-600 лв втора ръка всичко - рамка , перки, управления. Та се чудя дали всичко ънблок да сменя или да търса само управление и/или перка от ляво, тоест проблемната.
  21. Току що пуснах теста по клипчето на @Nikolay N . Пускам го на запалена кола. След активация на първото "нещо" колата изгасва. Давам бутона next докато стигна до fan 1, натискам бутона activate излизат някакви данни в първите 3 полета, 4тото е празно и в 3тото поле се появява "ON", след няколко секунди става "OFF" и тка ги сменява през няколко секунди. Вентилатора работи нон стоп от началото на запалването на колата. На Fan 2 показанията в полетата са същите, но се чува вентилаторс как включва и изключва при смяна ON и ОFF. Впрочем нещо май точи акумулатора. Щото при угасен двигател бързо падат процентите на дисплея. Току що при скан ми наби грешка в can gateway address 19 - 03041 - energy management active 000 - - - intermittent.
  22. Колеги, понеже доста четох и по чужди форуми, да ви попитам възможно ли е пробелма с окъсяването на веригата дето пише на vcds да е в следствие на намокряне от задръстени дренажи отпред с листа и т.н.? Реално мотора на вентилатора работи. Вярно че перките са най отпред а дренажите назад, но знам ли какви кабеляци вървят и къде минават за да стигнат до екуто. Има ли вариант в моя случай перката да се включва сама по някое си време и да точи ток от батерията?
  23. Благодаря, ще погледна там какво се случва.
  24. @Vasil82 Би ли дал инструкции къде точно и какво да гледам в vcds или линк с такава информация за тест на мотора ?
  25. @Nikolay N Да, за комплект всичко имам предвид.
×
×
  • Create New...