Jump to content

Chochokj

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6 4G

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Chochokj's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Който се интересува как се сменя въпросният тампон на заден амортисьор, ето видео: Този човек е качил видео и за предните.
  2. Аз да кажа за разхода на моята... А6 4G, 3.0 tdi, 4х4, 245 к.с, 2015г (от последните произведени)- извънградско през проходи и т.н, без магистрала, скорост 90-140: 6 и малко. А, Варна - Силистра преди няколко дни, замерих чисто извънградско 5.5. Градско във Варна 8-9, днес сутриннта вдигна на 11, но после падна. Зареждам топ дизел от Дизелор и си слагам добавка, която не е на Бардал, но не се сещам за името в момента. разход 15 ми се струва абсурден за тази кола, нещо не е ок при колегата, доста вероятно е да е горивото. Не знам дали в София има Дизелор, но знам, че хубавият дизел на ОМВ си оправдава цената(или поне във Варна си я оправдава). Топ дизел в Дизелор е 2.37, а картата за отстъпка сваля 10ст на литър - 2.27
  3. Chochokj

    S tronic

    Здравейте, преди 2-3 седмици си взех А6 3.0 ТДИ quattro, 7 S-tronic, 4G. Днес забелязах нещо много странно: Само и единствено, когато съм спрял и се е активирала старт-стоп системата, при запалването на двигателя и потегляне за около секунда се чува странен, неприятен шум все едно колата няма гърнета или по-скоро някакво дрънчене с оборотите на двигателя. Прави го всеки път, но понякога е за толкова кратко, че ако не “дебна” няма да забележа. Никога не го прави при нормално палене, потегляне, паркиране, потегляне от ръчна(автоматична), смяна на предавки. Някой сблъсквал ли се е с това?
  4. Здравейте съфорумци, Преди 4 дни купих Ауди А6 4G, 3.0 тди, 245кс, купено е от България, с пълна сервизна история, регистрирано 02/2015(моделът е 2011-14), пълен спортен пакет(окачване, интериор, екстериор). Колата изглеждаше да е безупречна и техническото състояние перфектно (все още не съм чул звук различен от мъркането на двигателя). Днес я закарах във възможно най-хвалената автомивка във Варна и наблюдавах как я мият за да не им оставям ключа. Момчето, което я миеше ме извика с лоша новина: “Брат, фара ти е спукан, някъде!” Почувствах се (и все още се) като най-големия тъп*нар, който си е изхвърлил торбата с парите в кофата за боклук. Фарът е доста изпотен и нямам желание да си погледна новата придобивка (особено след като видях, че нов е 3000лв, а е хубаво да се вземат комплект от 2). В момента гледам като гърмян заек и имам чувството, че никога през живота си не съм бил по-неразумен незабелязвайки, че в горната част на фара (под ламарината на калника) пластмасата е отлепена/пукната! Какво ли не ми мина вече през акъла и не ми дава спокойствие да си легна! Оглеждах фара за клапа която да отворя и да излезе влагата, но не намерих такава. Някой има ли представа дали това е поправимо или трябва да сменям фарове? Ако е, мога ли да изкарам влагата сам и да я закарам да залепят фара, трябва ли да се херметизира? П.С. Фаровете са матрични, full led и съм от Варна.
×
×
  • Create New...