Jump to content

penko_pulev

Members
  • Мнения

    63
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно penko_pulev

  • Рожден ден 20.02.1983

Друго

  • Kaра
    VW Passat B5 AFN

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Сопот; Пловдив

Последни посетители

1212 профилни разглеждания

penko_pulev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колеги извинявам се за късния отговор, но не оставаше време. Съединителя се продаде на колега от форума, един час след като пуснах обявата тук. Не знам само как да променя заглавието, че е продаден.
  2. Здравейте колеги. Кoмплекта е нов и е купуван от Владо (ACE_Castrol) за около 300 лева . Беше замислен за монтаж с твърд маховик на AFN мотор но така и не се стигна до там. От една година стои в гаража и единствената му забележка е, че има повърхностна ръжда по чугуна на притискателя. Самото чело обаче е в перфектно състояние. Ако на някой му върши работа да свирка. Цената е символична дет се вика - 50 лева. О894611779 ПП Има още снимки но ми казва, че са прекалено големи, а съм ги направил по 90КВ.
  3. Здравейте колеги, продавам гореописаните части като цената им е 150 лева за всичко. За да не качвам пак снимки слагам линк към форума на VWclub където е обявата и описанието. Поздрави http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=45&t=408519
  4. Нека и аз изкажа некомпетентното си мнение. Има вероятност придърпването да е от демпферните (успокоителните) пружини на съединителя. При мен синдромите са същите и знам че е от там и очаквам всеки момент да ме остави някъде но в момента не и е дошъл реда Ако греша колегите да ме поправят
  5. С удоволствие ще дойда да ги взема щом не са ти нужни. Радвам се че се отзова и утре ще те навестя с бира в ръка . Все пак 80 лева за безработен в момента като мен са си парички, но за бира винаги ще се намерят. Огромни благодарности от мен колега!!!
  6. Благодаря отново колега. Мисля че открих проблема но ще трябва малко с поялника да си поиграя да видя дали ще успея да го отстраня. Едната от пластинките контактува с една друга пластинка която излиза от пътечките от долу. Проблема е че тази която излиза от пътечките се е пречупила и станала мека и сега трябва да измисля как да я запоя или направо да отида да търся по моргите нещо. Благодаря отново и мисля че темата е приключена!
  7. penko_pulev

    ;) познайте ;)

    Колегата Radi_B4 е прав. Чети внимателно и ще успееш да се справиш сам. Но както той каза трябва да се свалят въздуховодите за краката първо и тръбопроводите които също са хванати с винтове. Успех колега!
  8. Благодаря колега за бързият отговор. От вчера вече 5 или 6 пъти ги разглобявам и сглобявам но проблема остава. Дори ги огъвах леко въпросните пластинки и пак неможах да разбера какво искат. Иначе всичко е както ти го описа относто как действат пластините и лоста. Дори загубих едната пружина от лоста за фаровете но от химикал стана чудесен заместител с малко преправяне. Сега пред компютъра пак ги отворих и едновременно с това следя и темата. След малко пак слизам да пробвам какво е станало. Ако Ви идва още нещо на ум моля споделяйте!
  9. Колеги вчера се чу едно изщракване и след ляв завой спря да се връща лоста за мигачите. Прибрах се и го отворих. Оправих лоста за мигачите. Проблема беше една пружинка която е паднала. След монтирането се появи друг проблем. При пускане на фаровете ми светва лампата за дългите а те не работят. При бутане лоста напред не се включват а лампата не спира да работи. При дърпане назад се включват дългите. Видях че проблема е в пластините които са в механизма но немога да схвана коя контактува или коя не контактува както трябва. Ако някой е имал подобен проблем нека сподели как го е отстранил. Мисля си че нещо аз съм объркал. А и след монтаж включвам фаровете и както си свети лампата за дългите като натисна корпуса по средата изгасва и всичко заработва нормално но немога да го натискам постоянно все пак трябва да карам Това ме доведе до милълта че нещо не контактува както трябва. Благодаря предварително на всички Ви!
  10. penko_pulev

    ;) познайте ;)

    Миналата зима правих интеревенцията и аз. Колега има една гайка вътре в купето която трудно се вижда. Намираше се някъде по средата на централната конзола и се завива за щита. С фенерче разгледай навътре няма как да я пропуснеш. Намираше се от дясно на конзолата. При мен трябваше да разглобя и въздуховодите за краката и задните седалки които също бяха хванати с витла за пластмасата на централната конзола. Има и две щипки които ако не е сменяно преди радиаторчето се намират от предната страна на конзолата с климатика. Свалих ги с по -голяма отверка като легнах в купето и бръкнах отзад конзолата. НЕ СЕ РАЗГЛОБЯВА КЛИМАТИКА както ти е казал колегата по горе. Огледай хубаво трябва да има нещо което си пропуснал да отвиеш! Успех в начинанието!
  11. penko_pulev

    Чудя се и питам

    Незнам за нашите баби дали има, но за тези http://foxhome.nnm.ru/avto_kladbiwe определено вече няма нищо. Дори живот. Чак ми се плаче колеги като гледам толкова редки модели в такова състояние.
  12. Здравейте колеги! Някой знае ли сайт в който можеш да напишеш номера на рамата и да разбереш историята на колата. Нещо като това http://www.mbclub.ru/vin.html има ли такова животно за нашите бабички? То е ясно че след влизането има в БГ става мътна и кървава но мен ме интересува преди това.
  13. Честита на всички да е новата година. Да Ви носи здраве, щастие, късмет пък и много пари, че без тях за къде!
×
×
  • Create New...