Jump to content

Mindeff

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi a8 4.2i

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Mindeff's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Да, чисто нови обтегачи и вериги.
  2. Същата работа, сменени обтегачи, вериги и трака на умиране, срам ме хваща като има хора. Почвам и аз да клоня към маслената помпа.
  3. Здравейте колеги, появи се следния проблем, когато е натиснат бутона на плафона да светва когато се отвори някоя врата, за една нощ показва че акумулаторът е изтощен и колата изключва някои функции, обаче при палене няма никаква разлика във въртенето на мотора тоест си мисля че просто лъже че е изтощен, и също така като изключа плафона да не свети когато се отвори вратата, понякога се включва сам и създава същите проблеми. Audi a8 d3 4.2i Ще се радвам ако някой може да помогне за отстраняването на проблема, благодаря предварително.
  4. Здравейте колеги, става въпрос за audi A8 D3 4.2i сутринта, след като се качих в колата установих че менюто е на немски, след това натиснах бутона car и там не ми излиза менюто за регулиране на окачването, също така парктроника има само звуков сигнал без визуализация на дисплея, менюто за процентите на акумулатора също липсва. Разбрах че мога да ги активирам от скритото меню, но ако може да ме насочите кое по точно трябва да включа. Благодаря предварително.
×
×
  • Create New...