turbo911

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

About turbo911

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  Audi A6

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. При мен се чуваха на 200к и ги смених. Интересното е че, при мен се чуваха когато загрее, сутрин мнг рядко. Чуеш ли ги да тракат значи са разтеглени и са за смяна. Смяната на двете вериги + масла филтри, отстараняване на течове от каретер, 2бр тампони мотор+ труд 4000лв
 2. И аз това се питам! Теча го оправих на друго място
 3. В то беше пълно, смених ме всички уплътнения тоиз клапан също го сменихме, гарнитурки и тн. От там беше проблема, поръчах всичко оригинално ОМ сега се надявам да е ок. Благодаря за инфото беше полезно!
 4. Едвам едвам се вижда с фенерче, има нещо явно е от там!
 5. Благодаря за инфото ще го проверя в сервиз!
 6. Здравейте колеги: имам проблем колата ми е Ауди А6 Ц7 3.0ТДИ 204к 2012г. Колата беше на дигностика в Ауди сервиз от там ми казаха че, има проблем от охладителите. След подмяната им ,но не в Ауди колата продължава да губи антифриза. Наскоро обслужвах мотора за вериги и основно го огледаха но видимо никъде не се виждат течове. Ауспусите са чисти сухи, маско не ми гори от смяна до сняма. Някой сблъсквал ли се е с този проблем и от какво може да е и как мога да разбера!? Губи около 50г на 250км-300км антифриза е чист няма примеси.
 7. Здравейте; моето ауди А6 Ц 7 3.0tdi прави регенерации между 200км и 230км само градско! Ходих в Ауди и ми казаха че, DPF бил в норми и нямало какво да ме притеснява. Даже бяха изненадани защо съм си запазил час, понеже DPF бил ок, да кажем просто казано на половината си живот. Аз карам на къси растояния сутрин 7,8 км до работа и после на обратно. Общо около 15, 20км на ден! Въпроса ми е това за вас нормално ли е или да ходя да го чистя машинно!? Колата ми е на 195000км реални до последно е влизала в Ауди! Преди това ауди имах а5 2.0 тди започна да прави регенерации на 100км градско свалих ДПФ изчистих го на ултра звук и стана супер на 350 380км само граско се пускаше! Вие винаги ли след като усетите че е в регенерация завършвате процеса!?
 8. Здравейте; моето ауди А6 Ц 7 3.0tdi прави регенерации между 200км и 230км само градско! Ходих в Ауди и ми казаха че, DPF бил в норми и нямало какво да ме притеснява. Даже бяха изненадани защо съм си запазил час, понеже DPF бил ок, да кажем просто казано на половината си живот. Аз карам на къси растояния сутрин 7,8 км до работа и после на обратно. Общо около 15, 20км на ден! Въпроса ми е това за вас нормално ли е или да ходя да го чистя машинно!?
 9. Незнам кой го е правил но, има едно момче във Варна, може да го намерите във ФБ под имета Фарове Лайф смятам че, ще може да ви оправи проблема!
 10. Моята верига се чува половин секунда засичал съм я, но все пак съм го планирал като ремонт в бъдеще. Вие кутия правил ли сте?
 11. Цялосто обслужване, примерно вериги и тн. За кутиите знам къде:) Обслужване дюзи масла филтри да си разбират от работата, като цяло да са в час тези коли!
 12. Аз не съм подменял все още акумулатора! По високи обороти имам само когато е в регенерация и аз си усещам колата защото знам горе долу кога се пуска в регенерация, иначе по високи обороти има ако пусна климатика,но ако го спра пак си падад!
 13. Здравейте; търся за Варна майстор- сервиз който да си разбира от работата и да са съвестни. Моля ако изобщо има такъв сервиз,споделете!
 14. Аз си ползвам системата,дразни ме че просто има някаква неизправност. Иначе на системата майнста и!:)
 15. В последно време заради вируса и затворените пътища колата се караше доста малко, на кратки растояния и има ше дни в които изобщо не съм я карал и най вероятно това е дало отражение на акомулатора!