Jump to content

turbo911

Members
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от turbo911

  1. При мен се чуваха на 200к и ги смених. Интересното е че, при мен се чуваха когато загрее, сутрин мнг рядко. Чуеш ли ги да тракат значи са разтеглени и са за смяна. Смяната на двете вериги + масла филтри, отстараняване на течове от каретер, 2бр тампони мотор+ труд 4000лв
  2. turbo911

    Загуба на антифриз

    И аз това се питам! Теча го оправих на друго място
  3. turbo911

    Загуба на антифриз

    В то беше пълно, смених ме всички уплътнения тоиз клапан също го сменихме, гарнитурки и тн. От там беше проблема, поръчах всичко оригинално ОМ сега се надявам да е ок. Благодаря за инфото беше полезно!
  4. turbo911

    Загуба на антифриз

    Едвам едвам се вижда с фенерче, има нещо явно е от там!
  5. turbo911

    Загуба на антифриз

    Благодаря за инфото ще го проверя в сервиз!
  6. Здравейте колеги: имам проблем колата ми е Ауди А6 Ц7 3.0ТДИ 204к 2012г. Колата беше на дигностика в Ауди сервиз от там ми казаха че, има проблем от охладителите. След подмяната им ,но не в Ауди колата продължава да губи антифриза. Наскоро обслужвах мотора за вериги и основно го огледаха но видимо никъде не се виждат течове. Ауспусите са чисти сухи, маско не ми гори от смяна до сняма. Някой сблъсквал ли се е с този проблем и от какво може да е и как мога да разбера!? Губи около 50г на 250км-300км антифриза е чист няма примеси.
  7. Здравейте; моето ауди А6 Ц 7 3.0tdi прави регенерации между 200км и 230км само градско! Ходих в Ауди и ми казаха че, DPF бил в норми и нямало какво да ме притеснява. Даже бяха изненадани защо съм си запазил час, понеже DPF бил ок, да кажем просто казано на половината си живот. Аз карам на къси растояния сутрин 7,8 км до работа и после на обратно. Общо около 15, 20км на ден! Въпроса ми е това за вас нормално ли е или да ходя да го чистя машинно!? Колата ми е на 195000км реални до последно е влизала в Ауди! Преди това ауди имах а5 2.0 тди започна да прави регенерации на 100км градско свалих ДПФ изчистих го на ултра звук и стана супер на 350 380км само граско се пускаше! Вие винаги ли след като усетите че е в регенерация завършвате процеса!?
  8. Здравейте; моето ауди А6 Ц 7 3.0tdi прави регенерации между 200км и 230км само градско! Ходих в Ауди и ми казаха че, DPF бил в норми и нямало какво да ме притеснява. Даже бяха изненадани защо съм си запазил час, понеже DPF бил ок, да кажем просто казано на половината си живот. Аз карам на къси растояния сутрин 7,8 км до работа и после на обратно. Общо около 15, 20км на ден! Въпроса ми е това за вас нормално ли е или да ходя да го чистя машинно!?
  9. Незнам кой го е правил но, има едно момче във Варна, може да го намерите във ФБ под имета Фарове Лайф смятам че, ще може да ви оправи проблема!
  10. Моята верига се чува половин секунда засичал съм я, но все пак съм го планирал като ремонт в бъдеще. Вие кутия правил ли сте?
  11. Цялосто обслужване, примерно вериги и тн. За кутиите знам къде:) Обслужване дюзи масла филтри да си разбират от работата, като цяло да са в час тези коли!
  12. Аз не съм подменял все още акумулатора! По високи обороти имам само когато е в регенерация и аз си усещам колата защото знам горе долу кога се пуска в регенерация, иначе по високи обороти има ако пусна климатика,но ако го спра пак си падад!
  13. Здравейте; търся за Варна майстор- сервиз който да си разбира от работата и да са съвестни. Моля ако изобщо има такъв сервиз,споделете!
  14. Аз си ползвам системата,дразни ме че просто има някаква неизправност. Иначе на системата майнста и!:)
  15. В последно време заради вируса и затворените пътища колата се караше доста малко, на кратки растояния и има ше дни в които изобщо не съм я карал и най вероятно това е дало отражение на акомулатора!
  16. Прочетох и достигам до извода че е бятерията-акомулатора! Мерси за инфото утре ще отскоча до сервиз!
  17. Сега е топло и не съм пускал нищо в купето! Зимата системата сработва дори и при недостатъчна температура! Сега колата загрява бързо но не се задейства дори и след продължително градско каране! Сутрин студена след километър сработва при не напълно загрят мотор.
  18. Здравейте; колата е А6 С7 3.0TDI 204ps quattro, имам следния проблем. От няколко дни спря да работи старт стоп системата, колата не е в регенерация не е с повишени обороти и след гасене не се пускат перките. Интерестното че, сутрин когато тръгна след километър системата сработва и гасне на всеки светофар! След катоя оставя и след няколко часа потегля системата не ми работи и е деактивирана. Бихте ли споделили мнения, може ли да е слаб акомулатор? Колата пали от раз!
  19. Здравейте; имам следния проблем когато правя маневра при паркиране и превключвам от D на R няма никакви претрисания но, след R на D се чува ено прещракване и претеисане. При другите скорости няма никакви проблеми превключват се нормално и плавно както от по ниска към по висока предавка така и на обратно. Вчера ми се случи следното. От R на D се чу прещракване и светна чека за скоростите. Грешката е P187B00 какво може да е това и някой имал ли е такъв проблем? Също така ако сменям от R на D пъро мина през P не се исеща нищо! Моля за съвети и мнения! Аудито е А6 3.0TDI 204к куатро.
×
×
  • Create New...