Jump to content

alliance2005

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6 C5 Avant

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

alliance2005's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте! Проблемът го реших като взех Европейски стопове втора ръка за около 700 лева. Обаче буксите за включване са различни така че се наложи да взема и преходници от една Немска фирма за около 150 лева. Трябваше да кодирам и стоповете защото едновременно мигаха жълто и червено и на Технотест искат мигачите да си мигат само жълто - та още 120 лева за кодирането при един специалист в София. Някъде 1000 лева излиза всичко.
  2. Здравейте колеги. :) Внесох си Q7-a от САЩ 2018г. След няколко неуспешни опита да си намеря и купя автомобил у нас реших да си взема джипа от другъде. Дилърите у нас са си навили на масрафа и се държат отвратително. Та както и да е, сигурно знаете че стоповете ми са проблем. Мигачите тябва да светят жълто а Американските светят червено. Купих Европейски стопове втора ръка от същата година джип но буксата отзад е различна. В сервиза ми казаха че нямало как да станат дори и да се преправярт. Моите стопове имат 4 жички, тия имали 5, а пък след това трябва да се кодират.... Също така ми казаха че ако самата кола се кодира към Европейски вариант, можело да стане. Не знам как. Някой минал ли е през това и какво мога да направя за да успея да регистрирам колата? Благодаря Ви предварително.
  3. alliance2005

    Бавна реакция

    Имах подобен проблем преди около година. Беше свързано с турбото. Провери дали дава кодове/грешки. Една част на турбото (регулатор ли, клапан ли вече не помня и аз ще трябва да проверя) беше проблема при мен и като се смени се оправи. Иначе смени си филтрите (най-вече горивния) и сипи хубава нафта и сложи някаква по-качествена добавка като за начало. Но преди всичко виж дали дава грешки и какви са кодовете свързани с тях.
  4. Колеги, здравейте. Имам 2003 г. Ауди А6 C5 2.5 tdi Quattro. Мисля че имам проблем с вентилатора за вътрешното пространство или моторчето. Не знам точно как се вика. Понякога когато запаля колата, изобщо не тръгва да духа въздух. Дори и да пусна климатроника на макс въздух. Обаче като чукна по жабката и се оправя. Това ме кара да мисля че проблема не е електрически а сякаш някак си се задръства. Преди няколко месеца за първи се случи и пак така чукнах по силничко жабката и тръгна да духа. Но напоследък го прави почти всеки ден. Знам че вентилаторчето/моторчето е зад жабката и не е много трудно да се смени. Та въпросът ми е, да го сменя ли или проблема може би е някакъв друг?
×
×
  • Create New...