Jump to content

alliance2005

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от alliance2005

  1. Здравейте! Проблемът го реших като взех Европейски стопове втора ръка за около 700 лева. Обаче буксите за включване са различни така че се наложи да взема и преходници от една Немска фирма за около 150 лева. Трябваше да кодирам и стоповете защото едновременно мигаха жълто и червено и на Технотест искат мигачите да си мигат само жълто - та още 120 лева за кодирането при един специалист в София. Някъде 1000 лева излиза всичко.
  2. Здравейте колеги. :) Внесох си Q7-a от САЩ 2018г. След няколко неуспешни опита да си намеря и купя автомобил у нас реших да си взема джипа от другъде. Дилърите у нас са си навили на масрафа и се държат отвратително. Та както и да е, сигурно знаете че стоповете ми са проблем. Мигачите тябва да светят жълто а Американските светят червено. Купих Европейски стопове втора ръка от същата година джип но буксата отзад е различна. В сервиза ми казаха че нямало как да станат дори и да се преправярт. Моите стопове имат 4 жички, тия имали 5, а пък след това трябва да се кодират.... Също така ми казаха че ако самата кола се кодира към Европейски вариант, можело да стане. Не знам как. Някой минал ли е през това и какво мога да направя за да успея да регистрирам колата? Благодаря Ви предварително.
  3. alliance2005

    Бавна реакция

    Имах подобен проблем преди около година. Беше свързано с турбото. Провери дали дава кодове/грешки. Една част на турбото (регулатор ли, клапан ли вече не помня и аз ще трябва да проверя) беше проблема при мен и като се смени се оправи. Иначе смени си филтрите (най-вече горивния) и сипи хубава нафта и сложи някаква по-качествена добавка като за начало. Но преди всичко виж дали дава грешки и какви са кодовете свързани с тях.
  4. Колеги, здравейте. Имам 2003 г. Ауди А6 C5 2.5 tdi Quattro. Мисля че имам проблем с вентилатора за вътрешното пространство или моторчето. Не знам точно как се вика. Понякога когато запаля колата, изобщо не тръгва да духа въздух. Дори и да пусна климатроника на макс въздух. Обаче като чукна по жабката и се оправя. Това ме кара да мисля че проблема не е електрически а сякаш някак си се задръства. Преди няколко месеца за първи се случи и пак така чукнах по силничко жабката и тръгна да духа. Но напоследък го прави почти всеки ден. Знам че вентилаторчето/моторчето е зад жабката и не е много трудно да се смени. Та въпросът ми е, да го сменя ли или проблема може би е някакъв друг?
×
×
  • Create New...