Skillman

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

About Skillman

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  Audi A4 B8 3TDI

Персонална информация

 • Gender
  Жена
 • Location
  sofia

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Здравейте група, Търся да си закупя нов волан за колата. Основното, което търся е мултифункционален волан с кръгъл клаксон. Благодаря предварително! Снимка на примерен волан
 2. Здравейте колеги, Миналата година закупих А4 Б8 3TDI 240 к.с. Колата, като по - чудо, се оказа в безупречно състояние със скромните 160 000 км пробег ( РЕАЛЕН ). Тъй като съм фенка на бързите скорости наскоро ме застигна идеята да и направя 1 stage тунинг, което калкулирано от сайта на Маднес в Пловдив ще качи 60 к.с и 100 нм. Въпросът ми е как този тунинг ще повлияе на компонентите на колата. ( тук всеки ще каже, че е е от голямо значение начина на каране ) Не говоря за кикове от място,"газ спирачка" постоянно и т.н, а по - скоро, за плавно, но въпреки това удовлетворяващо ускорение, което да предизвиква широка усмивка абсолютно веки път. :Д Другият ми въпрос е по какъв начин ще се повлияе разходът на гориво? Чувала съм мнения, че разходът спада, други пък казват, че се покачва. Благодаря Ви предварително за отговорите, с които, надявам се, ще се обогатя и ще успея да взема решение в най - скоро време. Приятна вечер!
 3. Здравейте колеги! Намислил съм да закупя ауди а4 2009 - 2011. Спрял съм се на 3.0TDI, тъй като съм чел, че бензиновите двигатели от тези години горят много масло, пък и доколкото знам 3ка дизелът е най - здравия двигател. От друга страна четох, че при използването на неподходящо масло при дизела има 1 - 2 % шанс да се запушат дюзите със стружки, което предполага много ремонти и главоболия. Бюджетът ми за тази кола е около 15,000лв. Разгледал съм доста обяви, някои за 10к., други за 15 - 20к. Възможно ли е да ми дадете вашето мнение по въпроса дали съм взел добро решение за съотношение модел/година, двигател и също така да споделите, според вас, бюджета, който съм си определил дали е достатъчен за закупуването на читав автомобил? П.С. S -Line пакета много ме изкушава, но ми надвхърля бюджета. Случвало се е да попадам и на обяви с S - Line пакет, които влизат в рамките на възможностите ми, но 15,000 лв. за кола 2011 година, 3ка дизел, куатро и S - Line пакет ми се струват малко и ме притеснява да не закупя някакъв "котурник", който ще се счупи на първите 200 км., а ремонтът му ще струва колкото стойността на самата кола. Благодаря предварително!