Jump to content

Skillman

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Skillman

  1. Здравейте група, Търся да си закупя нов волан за колата. Основното, което търся е мултифункционален волан с кръгъл клаксон. Благодаря предварително! Снимка на примерен волан
  2. Здравейте колеги, Миналата година закупих А4 Б8 3TDI 240 к.с. Колата, като по - чудо, се оказа в безупречно състояние със скромните 160 000 км пробег ( РЕАЛЕН ). Тъй като съм фенка на бързите скорости наскоро ме застигна идеята да и направя 1 stage тунинг, което калкулирано от сайта на Маднес в Пловдив ще качи 60 к.с и 100 нм. Въпросът ми е как този тунинг ще повлияе на компонентите на колата. ( тук всеки ще каже, че е е от голямо значение начина на каране ) Не говоря за кикове от място,"газ спирачка" постоянно и т.н, а по - скоро, за плавно, но въпреки това удовлетворяващо ускорение, което да предизвиква широка усмивка абсолютно веки път. :Д Другият ми въпрос е по какъв начин ще се повлияе разходът на гориво? Чувала съм мнения, че разходът спада, други пък казват, че се покачва. Благодаря Ви предварително за отговорите, с които, надявам се, ще се обогатя и ще успея да взема решение в най - скоро време. Приятна вечер!
  3. Здравейте колеги! Намислил съм да закупя ауди а4 2009 - 2011. Спрял съм се на 3.0TDI, тъй като съм чел, че бензиновите двигатели от тези години горят много масло, пък и доколкото знам 3ка дизелът е най - здравия двигател. От друга страна четох, че при използването на неподходящо масло при дизела има 1 - 2 % шанс да се запушат дюзите със стружки, което предполага много ремонти и главоболия. Бюджетът ми за тази кола е около 15,000лв. Разгледал съм доста обяви, някои за 10к., други за 15 - 20к. Възможно ли е да ми дадете вашето мнение по въпроса дали съм взел добро решение за съотношение модел/година, двигател и също така да споделите, според вас, бюджета, който съм си определил дали е достатъчен за закупуването на читав автомобил? П.С. S -Line пакета много ме изкушава, но ми надвхърля бюджета. Случвало се е да попадам и на обяви с S - Line пакет, които влизат в рамките на възможностите ми, но 15,000 лв. за кола 2011 година, 3ка дизел, куатро и S - Line пакет ми се струват малко и ме притеснява да не закупя някакъв "котурник", който ще се счупи на първите 200 км., а ремонтът му ще струва колкото стойността на самата кола. Благодаря предварително!
×
×
  • Create New...