Jump to content

DoSheWhouYou

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно DoSheWhouYou

  • Рожден ден 12.04.1994

Друго

  • Kaра
    Ауди 80 б4 2.0Е

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Кюстендил

Последни посетители

296 профилни разглеждания

DoSheWhouYou's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, имам следния проблем с моята b4. Парното престана да духа на коя и да е степен, отначало работеше само на 2ра степен и на 4та степен, но сега отказа напълно само може да се изключи, за да не влиза в никакъв въздух. Какъв може да е проблема ???
  2. Утре ще проверя всички маркучета дали са наред и ще пиша пак. Блаходаря ти за съвета
  3. Има газ но прекъсва по един и същи начин и на газ и на бензин
  4. Здравейте имам малък проблем с моята Б4-ка двигателя е АБК 115кс. Когато подам малко газ да набира плавно колата прекъсва, придърпва. Когато натисна газта повече изчезва. Ако се движа със 100км/ч и задържа газта на едни обороти пак се усеща придърпването. Смених кабели и свещи но пак го прави. Някакви идеи
  5. Здравейте голеги, тъй като ми бяхте много полезни за миналата тема искам да се опитам да обясня следващия си проблем. Колата е б4 2.0 115кс. При подаване плавно газ колата прекъсва когато я настъпя до дупка няма ядове прави го на бензин и на газ, и няма значение от скороста дори да съм със 100км/ч когато настъпя малко газста прекъсва когато настъпя малко повече спира.... Ако някой има идеи ще съм му много благодарен.
  6. И двата маркуча са еднакво топли след като е пуснала перка колата но температурата е 65-67° утре ще сменя датчика за охладителната течност и ще напиша дали на таблото ми показва нормална температура. Запитах се до много приятели майстори и всички ми казаха че са клапи на въздухоотводите така че ме чака голямо разглабяне на таблото... Въпросът ми е дали да сменя радиаторчето или да оставя оригиналното на колата все пак не мисля да го правя това упражнение два пъти.
  7. А градусите на колата не се вдигат повече от 65 при положение че днес съм сменил термостат
  8. Здравейте, имам следния проблем колата имам много слабо парно докато е на място, а докато се движи духа само студено. Предположих че е от термостата защото градусите на колата не се вдигат повече от 65°. Но докато е на място колата и работи когато вдигне 65° перката се включва а парното духа леко топъл въздух. Какъв може да е проблема??? Термостат? Датчик за температурата?
×
×
  • Create New...