Jump to content

Емрах

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Емрах

  1. Колеги от къде мога да си намеря първичен вал за авт. скоростнаю кутия, питах 2 магазина за авточасти и не можаха нищо да намерят даже единия каза че не се предлагат вътрешните части на скоростната кутия..
  2. Здравейте! Имам ауди а6 3.0 тди куатро от 2005 с 4ф скоростна кутия, днес ми се случи това, значи като карам нормално кутията сама си почна да минава на свободна, спрях и пак тръгнах този път почна да не сменя скорости и след малко каране в една скорост, пак я направи същото и сега не влиза на скорост.. някой от вас да е имал такъв проблем?
  3. И Кое ще излезе по солено, ремонт на кутията, или направо да си намеря втора употреба кутия, а и какво да гледам при втора употреба кутия, имаш ли някакъв съвет?
  4. Точно така, светят всички букви.
  5. Здравейте на всички! Имам нужда от съвет, ако някой от вас се е срещнал с този проблем. Значи имам ауди а6 3.0 Тди куатро от 2005 с 4 ф скоростна кутия, до сега не съм имал проблеми с кутията, обаче днес ми се случи това, като карам нормално кутията сама си почна да минава на свободна, после спирам и пак тръгвам, този път почна да не сменя скоростите и кара в една скорост, след малко каране така нещо се чу някакъв звук и колата спря, сега не влиза в скорост,, какво може да е станало, ако някой имал такъв проблем, може да ми помогне.
×
×
  • Create New...