TURBO_RS

Members
 • Content Count

  105
 • Joined

 • Last visited

About TURBO_RS

Друго

 • Kaра
  ауди а6 4ф

Персонална информация

 • Gender
  Мъж
 • Location
  Pleven

Recent Profile Visitors

891 profile views
 1. Колега смени бензиностанцията или пробвай добавка за гориво, но да ти кажа че ако я караш на къси разстояния това е нормален разход.
 2. Колеги дайте един bem код за варта 95 ампера агм че нещо но го виждам моя стикер с кода (май е избягал)
 3. Колеги някой знае ли от къде мога да намеря въпросната лагер- втулка или там както се казва. Това е от механизма на чистачките , тази втулка е на болна който захваща механизма към купето от лявата страна. Моята се изкриви след като ми вдигнаха рамената на чистачките без да са на сервизно положение. П.с. ако някой си е купувал скоро време механизъм за чистачките и на стария все още я има тази втулка много бих се радвам да я закупя от вас.
 4. Колеги здравейте да споделя един проблем с вас . Жената каза тея дни че печката не работи и естесвено аз и викам: -Нищо не разбираш всички работи най-вероятно няма нафта. Та закачих я да видя за грешки и освен редовната за" no flame 01406", която не и пречи на нормалнара работа. По интересната беше "heater Unit Locked 02251" след кратко търсена в нета намерих как да я отключа и печката тръгна. Някой да се е сблъсквал с такъв проблем? Дали вече и е дошло времето за ревизия на Печката? п.с. Акумулатора беше леко изтощен - последния месец къси разстояния в града и печка винаги преди палене.
 5. най лесно да се прекъсне захранването на моторчето
 6. не че и аз съм слагал картата от тази година 😄 но за спорта питам
 7. Някой вече теглил ли е новите карти? Намерих един линк https://www.gpsurl.com/audi/251941-audi-mmi3g-hnav-mmi-3gp-hn-6-33-1-8r0051884jd-2021-2022-a.html#post374431
 8. Колега ако може някоя снимка или линк че и на мен ще ми трябва .
 9. Някой знае ли на фейса лампите ( леда ) в огледалата който осветяват пред шофьорската врата и пасажера на кой бушон са че странно и двете не светят. С вак кома няма грешки за изгорели лампи. Пс. Незнам дали е свързано но на интериора смених лампите с лед 🙄 преди известно време.
 10. А къде точно се намира този модул че нещо не се ориентирах? Зад жабката?
 11. Колега да попитам и аз До колкото рабрах взимам този модул от allroad , сменям го , калибрирам окачването и газ? Аз съм фейслифт ако има значение.🙄
 12. И аз си мисля за този селектор. Обаче нз какво да го правя. Дали му се прави ревизия или ремонтен комплект ? 🙄
 13. Колеги от време на време когато местя скоростния лоста от P на R влиза малко странно със удар 🙄 Винаги преди да мина на паркинг дърпам ръчната. Няма грешки на кутията. Някакви идеи?