Jump to content

Milen02

Members
  • Мнения

    46
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A6 C7

Персонална информация

  • Локация
    Враца

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Milen02's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Milen02

    3.0 TFSI TestPipes

    Ако търсиш тишина без дрънчене - Линк на мястото на бейби резонаторите и си готов.
  2. След доставка, ДДС и мито е същия х.й
  3. За 216000 км толкова.. Няма рециклиране, алтернативни не смея за слагам, като е засилена колата, а нови ОЕМ са 3900 лв
  4. И шестте дюзи пикаят. Живи и здрави.
  5. Вторник за всеки случай ще пробваме 6те дюзи на стенд и каквото стане 🤣
  6. Вече го гледах, почва от около 37 бара и за първите 30 минути се качва до 100 и постепенно почва да пада.
  7. Всичко е много относително, аз съм карал същия мотор на друга кола в продължение на 2 седмици и общо бях налял 10 литра антифриз примерно, на щека маслото си беше нормално, но имаше антифриз в него. Двигателя си беше без проблеми.
  8. 1 литър антифриз на 300 км най-вероятно значи PCV. Компресора се маха и обикновено се сменят водна помпа, термостат и тръби за антифриза. Най-вероятно имаш и антифриз в маслото, по-добре не карай колата, а търси майстор.
  9. Като оставях колата и той беше на мнението, че е помпа, като я свали каза, че е тя, и ще сложи нова. Реално има промяна вече по-рядко се случва, но маслото пак мирише леко на бензин..
  10. Как мога да проверя? Нова
  11. Пробвах пак сутрин преди да се кара и капачката миришеше на бензин, смених помпата и маслото, и за изненада проблема остана..
  12. Днес говорих с майстора ми и първо ще я прегледа да е сигурен, че е тя и ще го действаме. Благодаря.
  13. Мерси, имаш ли ОЕМ номерата на частите направо да ги сменям и аз тогава.
  14. Ще ги погледна, като се прибера. Има ли как да се провери с VDCS, в audizine ми казаха, че има начин, но при мен не излиза възможността да гледам стойностите на IDE00186 low fuel pressure, actual value ; IDE00188 high fuel pressure, actual value ; IDE06212 fuel pressure high-pressure accumulator 2 . Също да проверя капачката на маслото дали мирише на бензин, но не усещам.
×
×
  • Create New...