Jump to content

Milen02

Members
  • Мнения

    46
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Milen02

  1. Milen02

    3.0 TFSI TestPipes

    Ако търсиш тишина без дрънчене - Линк на мястото на бейби резонаторите и си готов.
  2. След доставка, ДДС и мито е същия х.й
  3. За 216000 км толкова.. Няма рециклиране, алтернативни не смея за слагам, като е засилена колата, а нови ОЕМ са 3900 лв
  4. И шестте дюзи пикаят. Живи и здрави.
  5. Вторник за всеки случай ще пробваме 6те дюзи на стенд и каквото стане 🤣
  6. Вече го гледах, почва от около 37 бара и за първите 30 минути се качва до 100 и постепенно почва да пада.
  7. Всичко е много относително, аз съм карал същия мотор на друга кола в продължение на 2 седмици и общо бях налял 10 литра антифриз примерно, на щека маслото си беше нормално, но имаше антифриз в него. Двигателя си беше без проблеми.
  8. 1 литър антифриз на 300 км най-вероятно значи PCV. Компресора се маха и обикновено се сменят водна помпа, термостат и тръби за антифриза. Най-вероятно имаш и антифриз в маслото, по-добре не карай колата, а търси майстор.
  9. Като оставях колата и той беше на мнението, че е помпа, като я свали каза, че е тя, и ще сложи нова. Реално има промяна вече по-рядко се случва, но маслото пак мирише леко на бензин..
  10. Как мога да проверя? Нова
  11. Пробвах пак сутрин преди да се кара и капачката миришеше на бензин, смених помпата и маслото, и за изненада проблема остана..
  12. Днес говорих с майстора ми и първо ще я прегледа да е сигурен, че е тя и ще го действаме. Благодаря.
  13. Мерси, имаш ли ОЕМ номерата на частите направо да ги сменям и аз тогава.
  14. Ще ги погледна, като се прибера. Има ли как да се провери с VDCS, в audizine ми казаха, че има начин, но при мен не излиза възможността да гледам стойностите на IDE00186 low fuel pressure, actual value ; IDE00188 high fuel pressure, actual value ; IDE06212 fuel pressure high-pressure accumulator 2 . Също да проверя капачката на маслото дали мирише на бензин, но не усещам.
  15. Здравейте, от няколко седмици имах проблем, при който на 1 от 10 паления колата все едно пали и момента, в който оборотите почват да падат гасне, при повторно палене няма никакви проблеми. От няколко дни вече положението е меко казано зле, при студен старт сутрин няма никакви проблеми, ако колата е карана и се спре за някакво време примерно 30 Мин. при палене има едно гадно тресене или пак при падане на оборотите гасне, също се случва при повторното палене оборотите да седят на 200-300 и след секунда бавно да се качат до нормалните 700-800. При пълна диагностика не излизат никакви грешки. Някакви идеи към какво да се насоча? Колата е А6 2012 034Motorsport Stage 2+ Видео
  16. Milen02

    3.0 TFSI TestPipes

    @zhelyazA6 На ауспухджията вероятно отново му се отвори работа, след стабилно пукане и хвърляне на огън едната мека връзка май се предаде. Колата почна леко да се чува като трактор, предполагам това е звукът който НЕ търсим 😂
  17. Milen02

    3.0 TFSI TestPipes

    @zhelyazA6 То няма как да се види ама се чува интериорните пластмасите как пукат от тресенето на купето, в движение пак се усеща вибрация във волана и мине ли ги тия 1900 об спира всичко и все едно колата лети над пътя 🤣. За това с даването на газ имам клип от преди месец и се вижда, че не му се стои на едно место при даване на газ, но не знам и дали е в границите на нормалното, предполагам, че сега е и по-зле. Видео
  18. Milen02

    3.0 TFSI TestPipes

    @zhelyazA6 Да имаш някаква идея дали това шибано треперене около 1900 оборота е нормално, след махането на куфара.. от безбожни часове четене по форумите оставам с мнението че или е нормално или тампоните на мотора са заминали.. на място имам също едно странно притреперване, което не мога да си обясня и ме бута силно директно да сменям тампоните и каквото стане.
  19. Milen02

    3.0 TFSI TestPipes

    034Motorsport ECU и TCU
  20. Milen02

    3.0 TFSI TestPipes

    @speedaddict Махнах куфара и звука е много добър. Ето клипове Отвън и Вътре.
  21. Milen02

    3.0 TFSI TestPipes

    Цялостна генерация за 2000 лв невъзможно, само доставката, ддс и мито ще бъде към 1000.. плюс цената в сайтовете им повече варира към 2000 долара без внасянето.
  22. Milen02

    3.0 TFSI TestPipes

    Изкормени катове и вместо двата малки резонатора х-пайпа, след това са си куфара и сток гърнета. При теб самото махане на куфара добави ли дрънчене или само ти повиши звука. Също при вас има ли го звука, който се чува при смяната на скорост при ускорение, наподобяващ dsg fart. Имам Софт на кутията и още не се чува нищо, а умирам за този звук 😂
  23. Milen02

    3.0 TFSI TestPipes

    Бях взел друг, не този, който ти беше пратил, уж по-скъп и на същото място подпря. За сега това е звука с изкормени катове и Х-пайпа от Turboworks. Отвътре е много тихо, но отвън си дрънчи. Линк Единствено ме спира да го изрежа, защото си мисля че ще направи дрънченето още по-зле. Как успя да ги върнеш, изпрати им ги първо и после обработиха връщането ли? На първия клип, където е замерването с dragy, само катовете ли са били изкормени или и друго е било пипано. При мен шума с Х-пайп в движение не е нищо особено и трудно може да се разбере, че е изтърбушена. На последния ти клип със звука се чува доста добре, какви са точните ползвани части?
  24. Milen02

    3.0 TFSI TestPipes

    Намерих по-добър ауспухджия, който напасна резонатора без проблеми. За съжаление даунпайпа от turboworks, който взех изобщо не пасна и за това, и аз преминах на изкормени катове. За сега звука е доста тих и почти без дрон, при търсене на по-силен и плътен звук дали е по-добре да се махнат крайните гърнета или големия куфар преди тях?
×
×
  • Create New...