Jump to content

llinuxx

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A8 D3

llinuxx's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. llinuxx

    MMI 2G DVD Map update

    @unicastbg Мен ме интересува. Би било полезно да качих цялата информация тук. Отделно ако има някакъв начин за по-бърза комуникация с теб освен чрез форума, сподели.
  2. llinuxx

    Проблем с цилиндър

    @FeRoWwW не е влизал отдавна. Имам същия проблем. Не е бобина, не е свещ. Тепърва се впускам, но реших да пиша първо, дали някой няма да сподели опит, малко вероятно автора да влезе, но знае ли човек.
  3. При мен също трябваше да помагам с ръка за да се отвори багажника. Забелязах, че само при влажно време работи. Смъкнах моторчето, разглобих го и го намазах с колофон, сглобих и работи безотказно. Скоро ще сложа реле /цена около 5 лева/ да затварям багажника от дистанционното. Ще приложа снимки и информация когато го сложа.
  4. Ауди разполагат с Handbook CD, има го навсякъде в нета. Доста полезни неща може да научи човек Надявам се е разбираемо. Отделно специално за спортното окачване има същите описания с леки промени. При тези от Вас при които "не светва лампата" може да са правени промени през VCDS. В общи линии това са заводските настройки. Dynamic над 120 км/ч само след 30-тата секунда смъква. 120 км/ч за под 30 секунди и не смъква. Тествано многократно. - Заменил съм иконите с текст на български в цитатите, поради факта, че копирам не от интернет и иконите не се визуализират. Audi A8 D3 4E - #окачване #индикации #лампи
  5. Малко ъп на стара тема. И аз имам подобни грешки и тепърва ще ги оправям. Винаги съм на принципа, че си има хора за това и това. За съжаление попаднах няколко поредни пъти на некадърни "механици" и се наложи сам да се уча, кое как да фиксна/и с помощ на хора от този форум/, а то не е сложно, когато знаеш къде да четеш и да гледаш, а този клас кола не е само за чук и подмяна на нещо което е дало грешка. anyway в следващ пост ще пусна грешките и техния фикс, но пиша предимно заради поста на autoasist Ако вашата кола разполага със соларен люк: --- Тагове за търсачките: зареждане на акумулатора от соларния люк #audia8d3 #a8d3 Във видеото са показани стойностите, обяснено е да не очаквате чудеса, но в крайна сметка, може и да е в плюс за някого. Сложил съм си този ъпгрейд в wish листата и ще му дойде времето.
×
×
  • Create New...