Jump to content

audiVAG

Members
  • Мнения

    47
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

audiVAG's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. @Milen02 Може ли да кажеш какъв точно е бил проблема с всмукателният колектор?
  2. @plamen 73 другите грешки са стари грешки които седят. Имаше проблем с nox sensor bank 2 , и със ДПФ-а. От тях светваше чека, но от месец не са се появявали.Сега колата влиза в limb mode след ускорение, но мисля че го прави на предавки над 5-та и обороти около 2-3к. Два пъти ми го прави и това успях да уловя, закачихме я на диагностиката и тази която съм показал беше единствената нова регистрирана. От както го постнах не се е включвала.
  3. @infestdead демек може да е актуатор? Как може да се разбере на коя турбина е?
  4. @Niko11 преди години за една А3-ка бях рециклирал при едни пичове от Драгичево и още до ден днешен се кара и няма проблеми. "Фейс Турбо сервиз" се казваха.
  5. @Lo_Ridah Може ли да ме ориентираш къде са тези места където оттичането на водата може да се е задръстило?
  6. @OvivO Смених го филтъра, и преди това се усещаше тежък въздуха вътре при големи жеги по специфичен начин който с другите ми коли не се е получавало. И аз мислих за тази клапа, къде се намира и има ли шанс аз сам да си го отремонтирам? Точното определение което имам и аз е все едно съм затворил клапата за рециркулация на въздуха. @moto_fan Не те разбрах колега? Качвам се в колата и щом тръгна започва да става много задушно и тежко (като висока влажност) в купето. Климатика го пускам не защото има нужда, а за да издуха предният прозорец който се запотява при влага.
  7. Колеги, покрай дъждовете ми се появи следният проблем. Вътре в колата все едно става парник, усеща се все едно не влиза въздух и това веднага при малко влажно запотява прозорците докато не пусна климатика и се оправя. Самият въздух седи много тежък. Не мога да преценя и нямам идея от какво е. Може ли да дадете предложения с решения ако сте се сблъсквали?
  8. audiVAG

    Control Module All Wheel Drive

    @zhelyazA6 И аз така мисля да направя тези дни. За сега от както я изчистих тази грешка не се я появила и ще изчакам малко.
  9. audiVAG

    Control Module All Wheel Drive

    @VBI Да видях го. Това чудо как може да се провери дали работи или някъде кабелите са дали фира?
  10. audiVAG

    Control Module All Wheel Drive

    @mbemo Не ми го отваря колега.
  11. audiVAG

    Control Module All Wheel Drive

    @VBI къде се намира този модул че нещо не намирам никаква информация?
  12. audiVAG

    Control Module All Wheel Drive

    Здравейте, От известно време ми записва тази грешка в диагностиката без да ми светват грешки. Някой сблъсквал ли се е с този проблем и да ми даде съвет или насока какъв е реално проблема?
  13. audiVAG

    Nox Sensor

    Здравейте колеги, Имам питане, светка checka engine и на диагностиката показва грешка Nox sensor, няма различно поведение в колата. Питането ми е дали някой друг се е сблъсквал с този проблем и как го е решил? Също така чух и мнения че този сензор можело да се свали и почисти само и нямало нужда от смяна, дали имате идея?
  14. Благодаря ви! От такава информация точно имах нужда. Лек ден желая.
  15. Господа, аз лично няма да го сменям и съм изгледал също информация в интернет. Казвам че два различни сервиза при които си карам колите ми казват 2 различни неща и съм объркан. Идеята ми беше да ми кажете кое според вас е правилно и как трябва да бъде?
×
×
  • Create New...