Jump to content

Sion

Members
  • Мнения

    52
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Sion

  1. Имам нужда от малко помощ, къде се намира бушона за управление на печката с дистанциооното и какво пише на него?
  2. Колеги имам голямата перка за продаване, ако на някой би му свършила работа, самата перка работи, но нещо по управлението не. Един човек запознат с електрониката я прави и каза, че може би сега работи, но не е тествана на кола.
  3. Колеги някой да има здрав говорител за предна лява врата, този горния? Или от къде мога да купя такъв?
  4. Колеги здравейте. Трябва ми човек който прекодира печки webasto с правилния софтуер за А6 Ц6. Ако знаете такъв ще се радвам да разбера. Имам две печки, едната е с друг софтуер, а другата по някаква причина си е изгубила софтуера.. Също и ако някой знае точния бушон, който ми е за печката.
  5. @OvivO ще видим като мина и през порше в сряда да видим там какво ще кажат..Че като гледам много неща явно могат да са. Някаква добавка би ли имала ефект или няма смисъл да пробвам?
  6. @venko74 нали само електрическта може да се развали и на нея е цедката и е тази която се чупи за да се отвори цедката?
  7. @venko74 аз сам няма да мога, по скоро бих бил благодарен да ми изпратиш линк за тази помпа ако се окаже тя..
  8. @OvivO на Делфи диагностика излизат 3 еднакви грешки с код p0087 - горивна магистрала/система налягане- твърде нисък, прекъсва. - горивна магистрала/система налягане- твърде нисък, прекъсва. - горивна магистрала/система налягане- твърде нисък, постоянно Днес съм нямал никакви проблеми и със светещ чек, но не мигаше подгрева. Като изчистихме грешките, също. Но това за 20-на км. Предполагам пак ще почне.
  9. @OvivO утре един приятел ще я види с неговата диагностика, та ще видя какво изкарва.
  10. @OvivO Вече освен че мига подгрева, светна и чек, до сега не ми е светвал никога.
  11. Пловдив, другата седмица имам час за диагноистика, ще кажа какво излиза. Мисля че е сменян преди 6к, но съм сигурен че не е по процедурата която описа.
  12. Ако е напълно същата добре, но така ли е и второ, ако е с по висок дебит няма ли да има разминавания, нали стандартно има определен дебит който трябва да се подава? @OvivO в този случай смяната на филтър по правилната процедура би ли имала ефект?
  13. @OvivO с фейс съм. и ако е това в с гнп, какво правим, нова помпа ли? Филтъра горивния през една смяна, явно трябва на всеки 10к или ако имаш друго предвид под неспазване на процедурата, кое е то?
  14. @OvivO Сега не мига, ще има ли записана грешка като я закача?
  15. Здравейте, имам следния проблем. Паля колата, подгрева мига докато карам, влиза в авариен режим явно и няма пълната мощност. Днес пък паля, след няма и минута изгасна още преди да съм тръгнал и след като запалих отново подгрева пак мига и няма пълна мощност. След няколко км спирам, гася, паля, вече не мига и всичко е ок. Бях в Порше Пловдив за диагностика, уж всичко било наред, но очевидно има проблем някъде..Ще съм благодарен за помощ ако някой е имал същия проблем.
  16. Aз предполагам това се увеличава във времето, по запознати да кажат.
  17. Благодаря, определено се чува доста.
  18. Moята я проверих в Порше, километрите са реални, въпроса е може ли да ми пратите линк към клип да чуя как тракат обтегачите, за да знам когато това се случи?
  19. Колеги здравейте. Някой знае ли заводско на колко км дават смяната на верига на а6 ц6? Или на колко по принцип трябва да ги сменяме?
  20. Колеги здравейте. Да попитам за да се смени печката на на А6 Ц6 4Ф, какво се маха, броня и подкалник или може само подкалник?
  21. Сигурно ли е, че е така при фейса и ако да, пак не разбрах към кой мост е повечето
  22. Колеги на А6 Ц6, Торсен диференциала разбрах че е 40/60 съотношение на предаване между преден и заден мост, но към кой мост е по голямата част?
  23. Колеги чувам, че при регенерация на dpf, ако колата се изгаси по време на това, което няма как да знаем кога е завършена и кога започва дори, оставало нафта, която отивала в маслото на двигателя. Случвало се е на мои приятели, но не с Ауди. Та въпроса ми е на нашите 4f пак ли е възможно да става същото?
  24. Tя кутията така или иначе по всяко време може да думне..Ясно е че гаранция няма ама.. навсякъде където правят ремапи ми казват че до 300 к.с било safe вариант за тая кола. Колко е така на практика, не знам. Иначе аз карам 8 години кола от 150 на 280 кс и проблем съм нямал, но е ръчна кутия. За това питам дали карате с по 280-300 кс и дали е ок по принцип, мапера настрана.
×
×
  • Create New...