Jump to content

BlackSwan

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от BlackSwan

  1. Сега слязох да проверя дали перката работи разглобих кората отпред. Работи но се въртеше много бавно. След две потупвания от моя страна тръгна да върти на обороти и заработи парното. Филтъра не се сещам каква марка е. Предполагам че трябва да отворя перката да я почистя или по добре да взема друга ? Благодаря за информацията.
  2. Здравей те, Имам следният проблем с парното. От няколко седмици вентилаторът не върви а компресорът работи. Някои път се включва и всичко е наред но през повечето време не духа нито слабо нито силно в купето. Според вас дали е възможно да е от релето ? Не съм от най запознатите по Ел инсталацията на колите, ако може да дадете насока от къде да започна ? Благодаря предварително !
  3. Благодаря за съдействието !
  4. Здравейте, Търся съвет преди да тръгна по майстори. Колата е 4F-2007г. 3.0 ТДИ/171KW . при пълен резервоар гори точни 30 литра нафта и спира подаването на гориво след това следва обезвъздушаване и зареждане до пълен резервоар . Пуснал съм бай-пас до релето на помпата и колата си изгаря цялото гориво. на какво може да се дължи ? Благодаря предварително !
×
×
  • Create New...